Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Mart 2023 - 17:08 Yorum: 0

Bayrampaşa, Millet Bahçesi’ne kavuşuyor

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, 45 bin metrekarelik alanda yapımı hızla devam eden Millet Bahçesi projesinin inşaatında incelemelerde bulundu.

Bayrampaşa, Millet Bahçesi’ne kavuşuyor

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, 45 bin metrekarelik alanda yapımı hızla devam eden Millet Bahçesi projesinin inşaatında incelemelerde bulundu. Otopark bölümü tamamlanan projeyle ilgili mühendislerden bilgi alan Başkan Aydıner, "Betona değil, yeşile yatırım yapıyoruz. Söz verdiğimiz gibi toplam 15 fonksiyonlu Millet Bahçemizi hızla tamamlıyoruz" dedi.

Kartaltepe Mahallesi'ndeki eski Pancar Motor Fabrika alanında yapımı hızla devam eden, toplam 45 bin metrekarelik Millet Bahçesi'nde; zemin altı otopark, tematik bahçeler, çocuk oyun, etkinlik ve pilates alanları, yürüyüş ve bisiklet yolları, koşu parkuru, müze ve kütüphane, biyolojik gölet, kuru havuz, çim amfiler, millet kıraathanesi ve gül bahçesi yer alıyor. Otopark bölümü tamamlanan projenin 2024 yerel seçimlerinden önce tamamlanması hedefleniyor.

Bugüne kadar dinamik bir ruhla proje üstüne proje geliştirdiklerini belirten Başkan Atila Aydıner, "Betona değil, yeşile yatırım yapıyoruz. Söz verdiğimiz gibi toplam 15 fonksiyonlu Millet Bahçemizi tamamlıyoruz. Bu projemiz için "ustalık eserimiz" diyebiliriz. Projemiz tamamlandığında vatandaşlarımızın yaşamına büyük renk katacak, gelecek kuşaklara çok güzel bir miras olarak kalacak ve ilçemiz Bayrampaşa da Millet Bahçesi'yle anılacak" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber