Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 07 Haziran 2022 - 09:08 Yorum: 0

Bayrampaşa’da "Çocuk Şenliği" düzenlendi

Bayrampaşa Belediyesi tarafından Kültür Sanat etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen "Çocuk Şenliği"ne katılan minikler doyasıya eğlendi.

Bayrampaşa’da 'Çocuk Şenliği' düzenlendi

Bayrampaşa Belediyesi tarafından Kültür Sanat etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen "Çocuk Şenliği"ne katılan minikler doyasıya eğlendi.

Bayrampaşa Belediyesi tarafından Kültür Sanat etkinlikleri çerçevesinde Çocuk Şenliği düzenlendi. Nuri Örs Ortaokulu'nda düzenlenen etkinliğe Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner'in yanı sıra birçok vatandaş katıldı. Şenlikte interaktif çocuk oyunları, çeşitli yarışmalar, illüzyon ve müzikli kukla gösterileri, müzik dinletisi, eğitici atölyeler, şişme eğlence parkurları, palyaço, yüz boyama ve kostümlü karakterler yer aldı. Festival boyunca çocuklara pamuk şeker, limonata, Osmanlı macunu ve patlamış mısır ikram edildi. Etkinliğe katılan çocuklar doyasıya eğlendi.

"Bu programları devam ettireceğim"

Bu tarz etkinlikleri devam ettireceğini belirten Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, "Ramazan'da bu programları yaparken çocuklara verdiğimiz sözü tuttuk aslında. Okul bahçelerinde bu programlarımıza devam edelim dedik. Bugün burada görüyorsunuz çocuklarımızın hepsi memnun hepsi mutlu. Bunlar böyle güler yüzlü olunca biz de mutlu oluyoruz. Bu programları ben bundan sonra devam ettireceğim. Okul tatil sezonu açıldıktan sonra da belki devam ettirmeyi düşünüyorum. Yavrularımızı en iyi şekilde eğlendirerek mutlu edeceğiz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber