Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 20 Mart 2023 - 12:08 Yorum: 0

Bedensel Engelliler Türkiye Şampiyonası Aydın’da tamamlandı

Bu yıl Aydın'ın Nazilli ilçesinde düzenlenen Bedensel Engelliler (Para Powerlifting) Türkiye Halter Şampiyonası, 44 sporcunun katılımıyla tamamlandı.

Bedensel Engelliler Türkiye Şampiyonası Aydın’da tamamlandı

Bu yıl Aydın'ın Nazilli ilçesinde düzenlenen Bedensel Engelliler (Para Powerlifting) Türkiye Halter Şampiyonası, 44 sporcunun katılımıyla tamamlandı.

Türkiye Halter Federasyonu 2023 faaliyet programında yer alan Bedensel Engelliler (Para Powerlifting) Türkiye Halter Şampiyonası, bu yıl Aydın'ın Nazilli ilçesinde gerçekleştirildi. 14 kadın 30 erkek olmak üzere toplam 44 sporcunun katıldığı şampiyona büyük mücadelelere sahne oldu. Kıyasıya mücadelelerin yaşandığı şampiyonada Türkiye Şampiyonları da belli oldu.

Olimpiyat, Dünya ve Avrupa şampiyonlukları olan Nazmiye Muşlu Muratlı ve birçok başarılı sporcunun yer aldığı şampiyonada 10 farklı kategoride yarışan sporcular ter dökerken dereceye giren sporculara madalyaları, Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Talat Ünlü, Aydın Gençlik Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Federasyon Asbaşkanı Yasin Arslan ve katılımcılar tarafından verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber