Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 31 Mart 2023 - 07:33 Yorum: 0

Bekir Develi ile ‘Bizim Hikayemiz’ Ezinelilerle buluştu

Çanakkale'nin Ezine ilçe Belediyesi Ramazan sohbetleri çerçevesinde ekranların sevilen ismi, sunucu, tiyatro sanatçısı ve yazar Bekir Develi, "Bizim Hikayemiz"...

Bekir Develi ile ‘Bizim Hikayemiz’ Ezinelilerle buluştu

Çanakkale'nin Ezine ilçe Belediyesi Ramazan sohbetleri çerçevesinde ekranların sevilen ismi, sunucu, tiyatro sanatçısı ve yazar Bekir Develi, "Bizim Hikayemiz" ramazan sohbetleri Ezinelilerle buluştu.

Ezine Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen Ezinelilerin yoğun ilgi gösterdiği Bekir Develi, "Bizim Hikayemiz" ramazan sohbetlerini Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel ve çok sayıda vatandaş izledi.

Bekir Develi'nin anlattığı, hayatın içinden ve sıcak hikayelerle "Bizim Hikayemiz", keyif dolu anlara sahne oldu. Hem güldüren hem de düşündüren hikayeleriyle Develi, özellikle gençlere ve ailelere önemli mesajlar verdi. Develi, izleyicilerden büyük alkış aldı.

Bekir Develi'ye anlamlı ve samimi sohbetleri için teşekkür eden Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel, "Ramazan Ezinemizde birlikte güzel, Ramazan sohbetleri çerçevesinde "Bizim Hikayemiz" isimli programı ile Bekir Develi'yi Ezine Atatürk Kültür Merkezimiz'de hemşehrilerimiz ile buluşturduk" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber