Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 19 Nisan 2024 - 16:08 Yorum: 0

Belediye başkanı devralınan borçları belediye binası duvarına astırdı

İnebolu Belediye Başkanı Engin Uzuner, daha önceki dönemden kalan borçları gösteren afişi belediye binası duvarına astırdı.31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde İnebolu Belediye Başkanı Engin Uzuner, belediyenin önceki döneminden kala...

Belediye başkanı devralınan borçları belediye binası duvarına astırdı

İnebolu Belediye Başkanı Engin Uzuner, daha önceki dönemden kalan borçları gösteren afişi belediye binası duvarına astırdı.
31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde İnebolu Belediye Başkanı Engin Uzuner, belediyenin önceki döneminden kalan borçların listesinin yer aldığı afişi belediye binası duvarına astırdı. Afişte SGK, Maliye ve İller Bankası’na olmak üzere 45 milyon 927 bin 762 TL borcun olduğu belirtildi. Afiş ayrıca Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Kent Müzesi’nde de sergilendi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber