Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 24 Mart 2024 - 15:04 Yorum: 0

Belediye başkanı, yaralının bilincini açık tutmak için büyük çaba harcadı

Şanlıurfa’da devrilen tırın altında sıkışan sürücüye ilk müdahaleyi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül yaptı.Edinilen bilgiye göre kaza, sabah saatlerinde Şanlıurfa -Mardin karayolu üzerinde yaşandı. Sürücüsü...

Belediye başkanı, yaralının bilincini açık tutmak için büyük çaba harcadı

Şanlıurfa’da devrilen tırın altında sıkışan sürücüye ilk müdahaleyi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül yaptı.
Edinilen bilgiye göre kaza, sabah saatlerinde Şanlıurfa -Mardin karayolu üzerinde yaşandı. Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 41 R 7710 plakalı tır, iddiaya göre kontrolden çıkarak devrildi. Sürüklenen tır, bariyerlere çarparak dururken sürücü kabinde sıkıştı. Olay yerinden geçen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, aracından inerek sıkışan sürücünün yanına gitti. Sağlık ve itfaiye ekipleri gelene kadar sürücü ile konuşan Beyazgül, bilincini açık tutmaya çalıştı.
Başkan Beyazgül, ekipler olay yerine gelip yaralıyı sıkıştığı yerden kurtardıktan sonra bölgeden ayrıldı.
Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber