Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 17 Nisan 2024 - 21:12 Yorum: 0

Belediye başkanlığı koltuğunu eşinden devraldı

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesi Deredolu beldesinde belediye başkanı seçilen Ökkeş Alkan, koltuğunu önceki belediye başkanı eşi Özgül Alkan’dan devraldı.Kelkit ilçesi Deredolu beldesinde 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde Milliyetçi Ha...

Belediye başkanlığı koltuğunu eşinden devraldı

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesi Deredolu beldesinde belediye başkanı seçilen Ökkeş Alkan, koltuğunu önceki belediye başkanı eşi Özgül Alkan’dan devraldı.
Kelkit ilçesi Deredolu beldesinde 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan Adayı olarak yarışan Ökkeş Aydın, kullanılan 908 oyun 432’sini alarak seçimi kazandı. Deredolu beldesinin yeni belediye başkanı olan Ökkeş Alkan, koltuğunu ise 2019 yılında yine MHP’den belediye başkanı seçilen eşi Özgül Alkan’dan devraldı.
MHP Gümüşhane İl Başkanı Mete Kaya’nın da katıldığı devir teslim töreninde Özgül Alkan, 5 yıl boyunca belediye başkanlığı görevini yürütecek olan eşi Ökkeş Alkan’a görevini devretti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber