Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Teknoloji 29 Kasım 2023 - 14:13 Yorum: 0

Bergama’da ’Bilim Fuarı’ başladı

Bergama Şehit Üsteğmen Cemil Canan Çiçek İmam Hatip Ortaokulunda düzenlenen Bilim Fuarı kapsamında yer alan projeler ziyaretçilerin beğenisini topladı.Bergama’da düzenlenen TÜBİTAK Bilim Fuarı, okullardan yoğun ilgi gördü. Şehit Üsteğm...

Bergama’da ’Bilim Fuarı’ başladı

Bergama Şehit Üsteğmen Cemil Canan Çiçek İmam Hatip Ortaokulunda düzenlenen Bilim Fuarı kapsamında yer alan projeler ziyaretçilerin beğenisini topladı.
Bergama’da düzenlenen TÜBİTAK Bilim Fuarı, okullardan yoğun ilgi gördü. Şehit Üsteğmen Cemil Canan Çiçek İmam Hatip Ortaokulunda bu yıl 3’üncü kez gerçekleştirilen etkinlikte yer alan projeler, herkesin dikkatini çekti.
Fuarda konuşan Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Bugün gençlerimizin hazırladığı projeleri görmek için buradayız. TÜBİTAK’ın Milli Eğitim Bakanlığı ile yapmış olduğu bu iş birliği sayesinde çocuklarımızın, gençlerimizin ufkunu açmak için çok büyük bir imkân sağlıyor. Bunun bizim için değeri geçmişte bu imkânların olmayışı ve şuan yürütülmesi. Ülkemizin artık tabanı ve tavanı arasında çok güçlü bağlar bulunuyor. Kurumlarımız birbirine bağlı ve uyumlu hale geldi. Geleceğe çok daha emin adımlarla yürüyen nesiller yetiştirmek üzere bu çocuklarımızla beraberiz. Cumhuriyetimizin 100. yılını kutladığımız bugünlerde, değerlerimizi geleceğe taşıyacak olanlar bizden sonraki nesiller olacaktır. Onların yapmış olduğu bu çalışmalar, küçük gibi görünen bu projeler ileride çok büyük keşifler sağlayacak” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber