Türkiye'nin önde gelen 93 hastanesi, kliniği ve sağlık turizmi acentesinin katılımıyla düzenlenen "Berlin Sağlık Turizmi Fuarı" katılımcı ve ziyaretçilerinden...
Türkiye'nin önde gelen 93 hastanesi, kliniği ve sağlık turizmi acentesinin katılımıyla düzenlenen "Berlin Sağlık Turizmi Fuarı" katılımcı ve ziyaretçilerinden tam not aldı.
Almanya'nın başkenti Berlin'de; TOBB Uluslararası Sağlık Turizmi Meclisi, DEİK Sağlık İş Konseyi ve Hizmet İhracatçıları Birliği destekleriyle Türkiye Sigorta Ana Sponsorluğunda 16-17 Ocak tarihlerinde Türkiye'nin önde gelen 93 hastanesi, kliniği ve sağlık turizmi acentesinin katılımıyla düzenlenen "Berlin Sağlık Turizmi Fuarı" katılımcı ve ziyaretçilerinden tam not aldı.
Açılışı, Türkiye Berlin Büyükelçisi Ahmet Başar Şen, Türkiye Berlin Başkonsolosu Rıfkı Olgun Yücekök, Ticaret Bakanlığı UHT Genel Müdür Yardımcısı Alperen Kaçar, Organizasyon Başkanı Cihat Alagöz, Almanya Seyahat Acenteleri Birliği Başkan Yardımcısı Volker Adams, TOBB Sektör Başkanı Özgür Öztan, TEMOS Başkanı Claudia Mika, DEİK İş Konseyi Başkan Yardımcısı Mehmet Altuğ, Almanya Medikal Sağlık Derneği Başkanı Lutz Lungwitz, Hizmet İhracatçıları Birliği Genel Sekreter Yardımcısı Üzeyir Işık, Türkiye Sigorta Üst Yönetimi ve Almanya İş Dünyası Derneklerinin Başkanlarının katılımıyla gerçekleşen fuar, iki gün boyunca Alman doktorlar, sağlık turizmi acenteleri, turizmciler, seyahat acenteleri, sigortacılar başta olmak üzere pek çok kesimden büyük ilgi gördü.
Organizasyon Başkanı Cihat Alagöz yaptığı açıklamada, Berlin Sağlık Turizmi Fuarı'nın katılımcı sayısı, niteliği ve yoğun ziyaretçi ilgisiyle Berlin'de büyük ses getirdiğini savundu.
Cihat Alagöz, Türkiye'nin sağlık kuruluşlarını Almanya kamuoyuna tanıtmak, Almanya ile Türkiye arasında sağlık turizminin geliştirilmesi için her iki ülkenin sağlık turizmi aktörlerinin birbirleriyle tanışmasını sağlayarak taraflar arasında işbirliği imkanları tesis etmek olan Berlin Sağlık Turizmi Fuarı'nın amacına ulaşarak hem katılımcılardan hem de ziyaretçilerden tam not aldığını ifade etti.
Alagöz, şöyle devam etti:
"Başarıyla tamamlanan Berlin Sağlık Turizmi Fuarı'nın; uluslararası standartlarda kaliteli ve güvenilir sağlık hizmeti, sahip olduğu yüksek sağlık teknolojisi ve alanında uzman deneyimli kadroları, kolay ulaşım imkanı, beklemeden tedavi olanağı ve makul fiyatlarıyla dünya sağlık turizminin parlayan yıldızı olan Türkiye ile Avrupa'nın en büyük ekonomisi Almanya arasında sağlık turizmi alanında önemli iş birliklerine vesile olacağına inanıyoruz."
Berlin Sağlık Turizmi Fuarı'nın; konferansına, iş birliği toplantılarına, B2B ikili iş görüşmeleri etkinliğine ve uluslararası networking kokteyl resepsiyonuna tek çatı altında 5 büyük etkinliğe ev sahipliği yaptığını belirten Alagöz, sıradaki projelerinin 2-3 Haziran tarihlerinde Hollanda'da ikinci kez düzenleyecekleri Amsterdam Sağlık Turizmi Fuarı olduğunu söyledi.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.
Bakan Kurum, Paris'te AFD Başkanı ve CEO'su Christophe Lecourtier ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, Türkiye ölçeğinde yaklaşık 600 milyon avroluk yeni bir finansman paketi üzerinde çalışıldığını belirtti. Kurum "Yeni bir finansm
Bakan Kurum'un açıklamasına göre, TOKİ'ye olan borcunun tamamını peşin kapatmak isteyen hak sahiplerine yüzde 25 indirim uygulanacak. Borcunun tamamını kapatmak istemeyen hak sahipleri ise borç bakiyesinin en az yüzde 25'ini ödemeleri şartıyla yüzde 25 in
Dün 106,02 dolara kadar yükselen Brent petrolün vadeli varili, günü 104,82 dolar seviyesinde tamamladı. Brent petrolün varil fiyatı, bugün saat 09.25 itibarıyla önceki kapanışa göre yüzde 1,7 azalarak 102,99 dolara geriledi. Aynı saatlerde Batı Teksas tür
Akaryakıt fiyatlarında Brent petroldeki hareketlilik kaynaklı değişiklik bekleniyor. Sektör kaynaklarından edinilen bilgilere göre, motorinin litre fiyatında yarından itibaren 4,09 liralık indirim yapılması bekleniyor. Motorinin litre fiyatı, son zamların
Döviz piyasasında 18 Eylül Cuma günü sabah saatlerinde yatay ve sınırlı hareketlilik öne çıkıyor. Dolar/TL 48,69-48,71 lira, euro/TL ise 55,85 lira seviyelerinde işlem görüyor. Piyasalarda ABD Merkez Bankasının (Fed) faiz kararının ardından doların kürese
Batman'da İLKHA muhabirine konuşan peynir satıcıları ve vatandaşlar, peynir fiyatlarındaki değişim ile vatandaşların alım gücüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Peynir satıcısı Recep Yanaç, sezon başında 220-270 lira arasında satılan inek peynirinin ş
Batman'da pamuk üreticileri, artan üretim maliyetleri ve yetersiz desteklemeler nedeniyle gelecek sezon pamuk ekiminin sürdürülebilirliğine ilişkin endişelerini dile getirdi. Üreticiler, pamuk üretiminde mazot, gübre, ilaç, sulama, işçilik ve biçerdöver
Brent petrolün varil fiyatı, dün 108,59 dolara kadar yükselmesinin ardından günü 105,83 dolardan tamamladı. Brent petrolün varil fiyatı, bugün saat 09.25 itibarıyla kapanışa kıyasla yüzde 1,3 gerileyerek 104,44 dolara indi. Aynı saatlerde Batı Teksas türü
Doğanyol’da İntihar Girişimi: Genç Hayatını Kaybetti
Amed Sporti̇f Faali̇yetler
Galatasaray A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Kocaeli̇spor
Corendon Alanyaspor
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Kasimpaşa A.ş.
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Arca Çorum Fk
İstanbul Başakşehi̇r Fk
Gençlerbi̇rli̇ği̇
Erzurumspor Fk
Tümosan Konyaspor
Samsunspor A.ş.
Göztepe A.ş.
Eyüpspor