Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 27 Nisan 2024 - 16:27 Yorum: 0

Beşiktaş taraftarı, Ülker Stadyumu’na geldi

Fenerbahçe derbisini tribünden takip edecek olan 2 bin 100 Beşiktaş taraftarı, Ülker Stadyumu’na geldi.Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Beşiktaş, saat 19.00’da deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak. İstanbul İl Spor Güvenlik Kuru...

Beşiktaş taraftarı, Ülker Stadyumu’na geldi

Fenerbahçe derbisini tribünden takip edecek olan 2 bin 100 Beşiktaş taraftarı, Ülker Stadyumu’na geldi.
Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Beşiktaş, saat 19.00’da deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak. İstanbul İl Spor Güvenlik Kurulu kararıyla derbide 2 bin 79 siyah-beyazlı taraftar, takımlarını destekleyecek. Tüpraş Stadyumu’nda toplanan taraftarlar, bilet kontrolü ve üst aramasının ardından otobüslerle Kadıköy’e hareket etti.
Beşiktaşlı taraftarlar, müsabakanın oynanacağı Ülker Stadyumu’na ulaştı. Taraftarlar, üst kontrollerinin ardından tribünlere girdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber