Beşiktaş, yarın deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe derbisini kayıpsız geçerek Süper Lig’i 3. bitirme hedefinde hata yapmak istemiyor.Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Beşiktaş, yarın saat 19.00’da Ülker Stadyumu’nda Fenerbahçe ile de...
Beşiktaş, yarın deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe derbisini kayıpsız geçerek Süper Lig’i 3. bitirme hedefinde hata yapmak istemiyor.
Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Beşiktaş, yarın saat 19.00’da Ülker Stadyumu’nda Fenerbahçe ile derbi müsabakasına çıkacak. Ligde 31 maçta 52 puan toplayan siyah-beyazlılar, sezonu 3. bitirmenin hesaplarını yapıyor. Solskjaer’in öğrencileri zorlu derbi müsabakasını kazanarak iddiasını sürdürmek istiyor.
Beşiktaş savunmasındaki eksikler dikkat çekiyor
Siyah-beyazlıların savunma tandemindeki eksikler, Fenerbahçe ile oynanacak derbi müsabakası öncesinde teknik heyeti düşündürüyor. Kartal’da sakatlığı bulunan Emirhan Topçu ve Gabriel Paulista ile bu hafta antrenmanlara çıkan Felix Uduokhai’nin derbide forma giyip giyemeyeceğine bugün yapılacak son antrenmandan sonra karar verilecek.
Takımla birlikte çalışmalarını sürdüren Necip Uysal’ın ise derbide forma giymesi beklenmiyor. Takımdan ayrı kalan Bakhtiyor Zaynutdinov’un yanı sıra tedavileri süren Elan Ricardo ve Ernest Muçi ise derbide formasından uzak kalacak.
Cezası biten Arthur Masuaku dönüyor
Beşiktaş’ta sarı kart cezasını tamamlayan sol bek oyuncusu Arthur Masuaku, Teknik Direktör Ole Gunnar Solskjaer’in şans vermesi durumunda Fenerbahçe derbisinde 11’deki yerini alacak. Demokratik Kongolu futbolcu, Göztepe maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü ve Atakaş Hatayspor’a karşı forma giyememişti.
5 futbolcu ceza sınırında
Siyah-beyazlılarda 5 futbolcu, Fenerbahçe maçı öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Mert Günok, Ersin Destanoğlu, Emirhan Topçu, Ciro Immobile ve Semih Kılıçsoy, yarın sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek ve bir sonraki hafta iç sahada oynanacak Adana Demirspor mücadelesinde forma giyemeyecek.
Kadıköy’de son 5 maçın 3’ünde puan aldı
Beşiktaş, ezeli rakibi Fenerbahçe ile deplasmanda oynadığı son 5 derbi mücadelesinin 3’ünde sahadan puanla ayrıldı. Siyah-beyazlılar, 2019-2020 sezonundan itibaren Kadıköy’de oynadığı 5 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik alırken, 2 mağlubiyet yaşadı. Kartal, söz konusu süreçte Ülker Stadyumu’nda rakip fileleri 12 kez sarsarken, kalesinde de aynı sayıda gol gördü.
Solskjaer, ilk Fenerbahçe derbisine çıkacak
Beşiktaş Teknik Direktörü Ole Gunnar Solskjaer, Fenerbahçe’ye karşı ilk derbi sınavına çıkacak. Siyah-beyazlıların başına 19 Ocak 2025’te geçen Norveçli teknik adam, Türkiye’de çıktığı ilk derbi maçında Galatasaray karşısında 2-1’lik galibiyet sevinci yaşadı. 52 yaşındaki teknik direktör, deplasmanda oynanacak karşılaşmada sarı-lacivertli rakibini de yenerek derbilerde 2’de 2 yapmayı hedefliyor.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Karşıyaka, Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Denizli Akkonakspor forması giyen 2007 doğumlu genç sol bek Cumali Turhan’ı kadrosuna kattı.TFF 3. Lig 4. Grup’ta mücadele eden Karşıyaka, ara transfer döneminin başlamasıyla birlikte çalışmalarını hızlandırdı.
Erzurum’da yapılacak olan "Spor Salonu ve Olimpik Yüzme Havuzu" yatırımı için Ankara’da imzalar atıldı.Erzurum’da yapılması planlanan 5 bin kişilik "Spor Salonu ve Olimpik Yüzme Havuzu" projesi yapım protokolü, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’nda Gençlik ve
Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, başantrenör Yakup Sekizkök ile yollarını ayırdı.Sarı-kırmızılılardan yapılan açıklamada, "2024 yılının şubat ayından itibaren Galatasaray Erkek Basketbol Takımı başantrenörlük görevini yürütmekte olan Yakup Sekizkök ile
Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin 106. Yıldönümü dolayısıyla yol koşusu yapıldı.Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin yıl dönümü münasebetiyle Köyceğiz İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Atatürk yol
Erzurumspor FK Kulüp Başkanı Ahmet Dal, Kardelen Televizyonu’nda yayınlanan Spor Aktif programına konuk oldu. Transferlere ilişkin merak edilenleri yanıtlayan Dal, "Eksik bölgelerimiz var onlarla ilgili de görüşmelerimiz var" ifadelerini kullandı.1. Lig t
Göztepe Voleybol, 21 yaşındaki libero Berre İnce ile yollarını ayırdığını sosyal medya hesaplarından duyurdu.Sultanlar Ligi ekiplerinden Göztepe Voleybol’da 21 yaşındaki libero Berre İnce ile yolların ayrıldığı belirtildi. Konuyla ilgili yapılan açıklamad
Gelişim Ligi U-19 Kategorisi 8. Grup’ta ligin15. haftasında oynanan karşılaşmada Talas Belediyespor, Kayseri’de konuk ettiği Hatayspor’a 3-0 mağlup oldu.Stat: Sümer 1 NoluHakemler: Furkan Emre Arslan, Hamza Yıldız, Mustafa UçkanTalas Belediyespor: Atilla
Kayseri 1. Amatör Küme B Grubu’nda şampiyonluk mücadelesi veren Kayseri Ülküspor, ligin 15. haftasında İsmail Okumuş FK’yı 4-0 mağlup ederek haftayı galibiyetle kapattı.Stat: Erkilet Stadı 1 Nolu SahaHakemler: Mustafa Kadıoğlu, Efe Çağatay Koku, Bakican Ş
ABD ordusundan uyuşturucu taşıyan 3 tekneye hava saldırısı: 3 ölü
Sağlık Bakanı Memişoğlu, İstanbul’da yeni yılın ilk bebeklerini ziyaret etti
03Tekirdağ Valisi’nden yılbaşı denetimi
04Uludağ’da yılbaşı kutlamasına damga vuran görüntü
05Ankara’da yeni yıl coşkuyla karşılandı
06Samsun’da 2026 coşkusu: Yüzlerce kişi yeni yıla dans ve müzikle girdi
07İstanbul İl Emniyet Müdürü Yıldız, polislerin yeni yılını kutladı
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Göztepe A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Samsunspor A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Kocaeli̇spor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Corendon Alanyaspor
Gençlerbi̇rli̇ği̇
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Kasimpaşa A.ş.
Hesap.com Antalyaspor
Zecorner Kayseri̇spor
İkas Eyüpspor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük