Adıyaman Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşçı, Besni ilçesinde şube ve okul müdürleriyle LGS ve YKS sınav değerlendirme toplantısı yaptı.
Adıyaman Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşçı, Besni ilçesinde şube ve okul müdürleriyle LGS ve YKS sınav değerlendirme toplantısı yaptı.
Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezinde yapılan toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel'in yanı sıra il ve ilçe milli eğitim şube müdürleri katıldı. Adıyaman Ölçme Değerlendirme Merkezi tarafından hazırlanan istatistiki bilgiler okul müdürleriyle paylaşıldı.
Adıyaman Ölçme Değerlendirme Merkezinin yapmış olduğu sunum doğrultusunda Besni'nin merkezi sınavlardaki başarısı değerlendirildi. Ortaokul müdürleriyle yapılan toplantıda ilçenin LGS karnesi, lise müdürleriyle yapılan toplantıda ise YKS karnesi değerlendirildi.
İl Milli Eğitim Müdürlüğünce planlanan ve yeni eğitim öğretim yılında uygulanacak projeler görüşülerek bu projeler hakkında bilgilendirme yapıldı.
LGS ve YKS'de gösterilen performansı içeren sunumu takip ederek, genel başarı durumu ile ilgili gerekli değerlendirmeleri yapan İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşcı, "LGS ve YKS sınavları çerçevesinde ilimizin karnesini çıkardık. Merkez ilçede yaptığımız toplantıların ilkini diğer ilçelerimizde de yaparak ilimizin başarı çıtasını daha da yukarılara çıkartmayı hedefliyoruz. Bugün de Besni İlçemizin ölçme ve değerlendirme sonuçları üzerinde toplantımızı gerçekleştirdik. İlçemizde eğitim adına yapılan başarılı çalışmalardan dolayı İlçe Müdürümüz Mehmet Demirel başta olmak üzere, şube müdürlerime, okul idarecilerime ve öğretmenlerime, emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
Toplantı hakkında açıklama yapan Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel ise, "Ölçme Değerlendirme Merkezinin hazırlamış olduğu veriler doğrultusunda ildeki yerimizi görmüş olduk. Eğitim şehri Besni'mizde başarı çıtasını sürekli yukarıda tuttuk. Her zaman düstur edindiğimiz bir sloganımız var; "Daha ileriye, en iyiye." Bu motto doğrultusunda çalışmalarımıza bir süreklilik kazandırıyoruz. Okul müdürlerimiz ve öğretmenlerimiz de bu havayı yakalamış durumda görünüyor. İnşallah bunun meyvelerini önümüzdeki sınavda ve sonrasında alacağız. Bütün yönetici arkadaşlara ve öğretmenlerimize sizlerin nezdinde teşekkür ediyorum" dedi.
Toplantı sonunda Besni'de akademik başarıyı arttırmak üzere uygulanacak projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.
Aydın’da yarın öğlen saatlerinden sonra beklenen kuvvetli yağışlar için vatandaşlar uyarıldı.Meteoroloji’den yapılan açıklamada, "Aydın’da beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, yarın (01.04.2026 Çarşamba) öğle saatlerinden sonra il genelin
DÜZCE(İHA) – Dr. Meryem Seçen Yazıcı, otizmin bir hastalık olmadığını belirterek "Otizmi aslında beynin dünyayı işleme biçimindeki bir farklılık olarak tanımlayabiliriz" dedi.Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim
Bartın’da yol üzerinde ve ormanlık alanda dolaşan karaca yavrusu görüntülendi.Ulus ilçesi Hisar Köyü yolunda aracıyla seyreden bir kişi, yol üzerinde ve ormanlık alanda dolaşan karaca yavrusunu görüntüledi. Yiyecek ararken sürüden ayrıldığı tahmin edilen
Marmaris Belediyesi’nin öncülüğünde yürütülen çalışmalar sonuç verdi. Geçtiğimiz yıl 31 yıl aradan sonra Marmaris’i tercih eden Avusturyalı turistler bu yıl da rotasını değiştirmedi.Marmaris Belediyesi’nin öncülüğünde Alman ve Avusturyalı turistlere yönel
Tarım ve Orman Bakanlığı, Karadeniz Bölgesi’nde artan yangın riskine karşı hava gücünü devreye alıyor. Amasya’nın Merzifon ilçesine konuşlandırılacak yangın söndürme helikopteriyle, özellikle Orta Karadeniz’de muhtemel orman yangınlarına hızlı müdahale he
30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü’nde, Ankara Sincan Belediyesi ev sahipliğinde öğrencilere çevre eğitimi, sürdürülebilir yaşam ve geri dönüşüm konularında eğitim verildi.Birleşmiş Milletler Genel Kurulu tarafından ilan edilen 30 Mart Uluslararası Sıfı
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İlhan Çetin, kış ve sonbahar aylarında etkili olan yoğun yağışların ardından bahar aylarına girilmesiyle birlikte kene popülasyonunda artış yaşanabileceğini söyleyerek, özellikle Kırım-Ko
Mersin’in en önemli yaylaları arasında yer alan Fındıkpınarı’ndaki yoğun yağış sonrası meydana gelen heyelandaki hasarın boyutu havadan görüntülenirken, 25’i ağır hasarlı yaklaşık 100 hanenin zarar gördüğü bölgedeki hasar tespit çalışmalarının sürdüğü bil
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Göztepe A.ş.
Samsunspor A.ş.
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Kocaeli̇spor
Corendon Alanyaspor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Kasimpaşa A.ş.
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
İkas Eyüpspor
Hesap.com Antalyaspor
Zecorner Kayseri̇spor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük