Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 29 Şubat 2024 - 12:40 Yorum: 0

BEÜ’lü Korkmaz, Katar’daki dünya şampiyonasına katılacak

Bitlis Eren Üniversitesinin (BEÜ) başarılı öğrencisi Gamze Korkmaz, UNILIG Muaythai Türkiye Şampiyonası’nda gösterdiği üstün performansıyla dünya şampiyonasında Türkiye’yi temsil etme hakkı kazandı.Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu bün...

BEÜ’lü Korkmaz, Katar’daki dünya şampiyonasına katılacak

Bitlis Eren Üniversitesinin (BEÜ) başarılı öğrencisi Gamze Korkmaz, UNILIG Muaythai Türkiye Şampiyonası’nda gösterdiği üstün performansıyla dünya şampiyonasında Türkiye’yi temsil etme hakkı kazandı.
Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu bünyesinde eğitimine devam eden Korkmaz, 45 kilo kategorisinde elde ettiği şampiyonlukla göz doldurdu. Katar’da düzenlenecek olan Muaythai Üniversiteler Arası Dünya Şampiyonası’na katılacak sporcular arasına giren Korkmaz’a BEÜ Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.
Elmastaş, Korkmaz’ın bu başarısının tüm üniversite camiasını gururlandırdığını ve uluslararası arenada üniversiteyi en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını dile getirdi.
Ziyarette Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Fatih Hazar, Muay Thai Milli Takım Koordinatörü Ömer Uğur, İl Temsilcisi Halis Ölgen, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Güven Orak ve üniversitenin spor uzmanı Muhammed Can Kurtkan da hazır bulundu. Heyet, Gamze Korkmaz’a desteklerini sunarak şampiyonada başarılar diledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber