Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN), Eğitim Yöneticileri ve Uzmanları Derneği (EYUDER) iş birliğiyle bu yıl 16’ncısı düzenlenen "Uluslararası Eğitim Yönetimi Forumu (EYFOR-16)"nda geniş bir akademik kadroyla yer alarak dikkat çekici...
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN), Eğitim Yöneticileri ve Uzmanları Derneği (EYUDER) iş birliğiyle bu yıl 16’ncısı düzenlenen "Uluslararası Eğitim Yönetimi Forumu (EYFOR-16)"nda geniş bir akademik kadroyla yer alarak dikkat çekici bir temsil sergiledi.
29 Nisan - 4 Mayıs 2025 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleşen ve 1200’ün üzerinde katılımcının yer aldığı uluslararası organizasyonda yaklaşık 600 sözlü bildiri ve poster sunumu yapıldı. Her alandan öğretmen, eğitim yöneticileri, lisansüstü öğrenciler ve akademisyenlerin katılım gösterdiği EYFOR-16, bilimsel paylaşımın yanı sıra mesleki gelişim ve iş birliği fırsatları sunan nitelikli bir platform oluşturdu.
BEUN’u temsilen forumun açılışında konuşma yapan Ereğli Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Hasan Yücel Ertem, Üniversitenin "İlk İl, İlk Üniversite" mottosunu ve Cumhuriyetin 100. yılına özel etkinliklerde üstlendiği vizyoner rolü vurguladı. Bununla birlikte Üniversitenin eğitim-öğretim, araştırma-geliştirme ve topluma hizmet alanlarında kalite odaklı ilerleyişine de dikkat çeken Doç. Dr. Ertem, başta BEUN’un her alanda gelişimine değer katan Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer olmak üzere Ereğli Eğitim Fakültesi yönetimine ve forumda emeği geçen tüm akademisyenlere teşekkür etti.
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi akademisyenlerinden Doç. Dr. Okan Bilgin, Dr. Öğr. Üyesi Birgül Ulutaş, Dr. Öğr. Üyesi Selçuk Turan, Dr. Öğr. Üyesi Özgür Murat Çolakoğlu, Dr. Öğr. Üyesi Süleyman Akçıl ve Dr. Öğr. Üyesi Engin Karaduman; forum kapsamında panelist, oturum başkanı, atölye lideri ve moderatör rollerinde katkı sundular. Üniversitenin öğretim elemanlarının forum süresince hem akademik hem organizasyonel roller üstlenmeleri Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesinin eğitim bilimi alanındaki etkili varlığını bir kez daha ortaya koydu.
Uluslararası Eğitim Yönetimi Forumu (EYFOR-16) ilgili değerlendirmelerde bulunan BEUN Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesinin ulusal ve uluslararası akademik platformlardaki görünürlüğünün artmasından memnuniyet duyduğunu belirterek sözlerinde şu ifadelere yer verdi:
"Üniversitemiz, yalnızca bilim üretmekle kalmayıp, bu bilimi paylaşmayı ve yaygınlaştırmayı da her zaman temel sorumluluk olarak kabul etmektedir. Özellikle EYFOR-16 gibi çok boyutlu organizasyonlar, akademik birikimimizin mesleki sahaya yansıması açısından büyük önem taşımaktadır. Eğitim Fakültemizin kıymetli akademisyenlerinin bu değerli forumda Üniversitemizi başarıyla temsil etmelerinden büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz. Bu vesileyle Uluslararası Eğitim Yönetimi Forumu’nda yer alarak katkı sağlayan değerli akademisyenlerimizi tebrik ediyor, bilimsel çalışmalarında başarılarının devamını diliyorum."
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, eğitim bilimleri alanında da kalite odaklı gelişimini sürdürmeye ve ulusal düzeydeki akademik iş birliklerine katkı sunmaya devam edecek.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.
Çocuk Kardiyolojisi ve Yapısal Kalp Hastalıkları Kliniği'nde tedavi edilen 12 yaşındaki Yusuf ile 6 yaşındaki kız kardeşi Ahsen'in kalplerindeki açıklıklar, 13 milimetrelik cihaz kullanılarak kapatıldı. Sağlık durumları iyi olan kardeşler, işlemden bir gü
Aksaray’da uyuşturucu madde ticareti ve kullanımının önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında polis ekipleri tarafından operasyonlar gerçekleştirildi. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda Narkotik Suçlarla Mücadele Şube
Fransız meteoroloji ajansı Meteo-France, ülkenin batı ve kuzeyindeki bazı vilayetlerde rüzgar hızının saatte 140 kilometreye ulaşabileceği uyarısında bulunarak alarm seviyesini turuncuya yükseltti ve vatandaşları dikkatli olmaya çağırdı. Fransa Ulaştırma
Yunan medyası, ülke parlamentosunun 15 yaşın altındaki çocukların 1 Ocak 2027'den itibaren sosyal medyaya erişimini yasaklayan bir yasayı onayladığını bildirdi. Yasa, sosyal medya platformlarının uyumluluğu sağlamak için yaş doğrulama önlemleri uygulamala
Nuñez, aşırı sol gruplar tarafından yağma ve şiddet çağrıları yapıldığını öne sürerek, kamu binalarının hedef alınabileceği yönünde sosyal medyada paylaşımlar bulunduğunu belirtti. Gazetecilere konuşan Nuñez “Sosyal medyaya bakın. Aşırı soldan kamu binala
Siirt’te kazalarla gündeme gelen Afetevleri Mahallesi’ndeki trafik ışıklarında yine iki araç çarpıştı. Kazada yaralanan olmazken her iki araçta da maddi hasar meydana geldi. Bölgede yaşanan son kaza, trafik güvenliğine ilişkin tartışmaları yeniden alevlen
Merkez Sur ilçesindeki Ulu Cami önünde cuma namazı sonrası, İslami sivil toplum kuruluşlarının öncülüğünde düzenlenen basın açıklamasına Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan katıldı. Başörtülü öğrencilerin eğitim haklarının engellenmesine tep
Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucuyla mücadele kapsamında çalışma yürütüldü. Çalışmalar kapsamında 229 adet Hint keneviri, 246 gram kubar esrar ve 175 gram kenevir tohumu ele geç
Bakan Çiftçi: Lüksemburg makamlarıyla çok boyutlu iş birliğine hazırız
Ordu merkezli 27 ilde dolandırıcılık operasyonu: 52 gözaltı
03Çankırı'da feci kaza 4 ölü, 1 yaralı
04Kurgulanmış trafik kazalarıyla haksız kazanç sağlama soruşturmasında 58 tutuklama
05Elazığ'da bahis operasyonunda 8 şüpheli tutuklandı
06Pakistan'da minibüs ile otobüs çarpıştı: 12 ölü, 22 yaralı
07Mersin'de uyuşturucu ve ruhsatsız silahla yakalanan şüpheli tutuklandı
Galatasaray A.ş.
Amed Sporti̇f Faali̇yetler
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Kocaeli̇spor
Arca Çorum Fk
Kasimpaşa A.ş.
Corendon Alanyaspor
İstanbul Başakşehi̇r Fk
Erzurumspor Fk
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Göztepe A.ş.
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Gençlerbi̇rli̇ği̇
Tümosan Konyaspor
Samsunspor A.ş.
Eyüpspor