Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 08 Şubat 2023 - 16:03 Yorum: 0

Beyin tümörünü atlattı, enkazdan sağ çıkarıldı

Kahramanmaraş merkezli iki depremin ardından enkazın altından çıkarıldıktan sonra İstanbul'a getirilen depremzedelerin tedavilerine devam ediliyor.

Beyin tümörünü atlattı, enkazdan sağ çıkarıldı

Kahramanmaraş merkezli iki depremin ardından enkazın altından çıkarıldıktan sonra İstanbul'a getirilen depremzedelerin tedavilerine devam ediliyor. Yaralı depremzedelerden omuriliği zedelenen Ömer Kaya da İstanbul Fizik Tedavi ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Öte yandan depremden sağ kurtulan Kaya'nın daha önce de beyin tümörü atlatarak yaşama tutunduğu öğrenildi.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından enkaz altında kalanları kurtarma çalışmaları sürerken, beton yığınları arasından çıkarılan yaralı depremzedelerden 265'i de İstanbul'a getirilerek kentteki çeşitli hastanelere sevk edildi.

Adıyaman Sümerevler Mahallesi'ndeki enkazdan kurtarılan ve 2 gün önce İstanbul Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilen Ömer Kaya buradaki tedavisinin ardından, fizik tedavi alması gerektiği için İstanbul Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. 21 yaşındaki gencin omuriliğinde hasar olduğu öğrenilirken, annesinin ise diğer çocuğunun tedavisi için Elazığ'da olduğu öğrenildi.

Öte yandan depremzede gencin daha önce beyin tümörünü atlatarak yaşama tutunduğu bilgisine de ulaşıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber