Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
12:56 Beşiktaş’ta feci kaza: 8 araç birbirine girdi, 8 yaralı12:55 Havalar ısındı pazarda fiyatlar düştü12:53 İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu Başkanı Uslu: “İliç hakkında, kimse...12:52 Başkan Altay: “Mevcut ağaçlara göre şekillendirerek Türkiye’nin en ikonik k...12:49 KEİPA Türkiye Delegasyonu Başkanı Dönmez: "Gazze’de kalıcı ateşkese varılma...12:43 Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Trabzonspor ile Gaziantep FK arasında...12:42 Kontrolden çıkan otomobil şarampole devrildi: 5 yaralı12:42 MSB: “Anadolu Görev Grubu İyon Deniz’inde ’Neptune Strıke 24.1’ faaliyetine...12:36 Adıyaman’da, şehit polisler için tören düzenlendi12:36 İnönü’de yabani ot temizliği hız kesmeden devam ediyor12:36 Bozüyük Belediye Tiyatrosu 2023-2024 tiyatro sezonunda 11 bini aşkın seyirc...12:33 Saksıya çöp atan vatandaşlara esnaftan duyarlılık çağrısı12:32 AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak: “Eskişehir halkı ikinci mill...12:32 Sabah etkili olan yağmur kent merkezinin boş kalmasına sebep oldu12:31 İBB çukurunda hayatını kaybeden minik Edanur’un acılı annesi konuştu12:31 Pazar sabahlarının vazgeçilmezi olan sıcak simit uzun kuyruklara sebep oldu12:29 Buda seyyar demirci: İlçe ilçe dolaşıp tamirat yaparak geçimini sağlıyor12:29 ’Dur’ ihtarına uymayarak kaçan otomobilden 5 kaçak göçmen çıktı12:29 Ters dönen otomobilin sürücüsü yaralandı12:29 Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin ‘miras şantiye gezileri’ devam ediyor
Türkiye 15 Mart 2024 - 16:00 Yorum: 0

Beykoz’da yeniden inşa edin Kazım Karabekir Cami ibadete açıldı

Beykoz’da depreme dayanıksız olması nedeniyle yıkılan Kazım Karabekir Cami, Beykoz Belediyesi tarafından yeniden inşa edilerek ibadete açıldı.Beykoz’da 1967 yılında Soğuksu halkı tarafından yaptırılan ve 1980 yılında ibadete açıla...

Beykoz’da yeniden inşa edin Kazım Karabekir Cami ibadete açıldı

Beykoz’da depreme dayanıksız olması nedeniyle yıkılan Kazım Karabekir Cami, Beykoz Belediyesi tarafından yeniden inşa edilerek ibadete açıldı.

Beykoz’da 1967 yılında Soğuksu halkı tarafından yaptırılan ve 1980 yılında ibadete açılan Kazım Karabekir Cami, depreme dayanıksız olması nedeniyle 6 ay önce yıkılmıştı. Beykoz Belediyesi tarafından depreme dayanıklı bir şekilde yeniden yapılan cami Ramazan ayının ilk cuma namazının ardından kurban kesilerek dualarla açıldı. Cami arsasının tamamı kullanılarak cemaat kapasitesi 2 katına çıkarıldı. Açılışına Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, İstanbul Milletvekili Hasan Turan ve çok sayıda vatandaşın katıldığı Camide yaklaşık 500 kişi ibadetini gerçekleştirebilecek.

“5 aylık sürede tamamladık”
Caminin açılışında konuşan Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, “Cami binamız deprem şartlarına uygun değildi. Risk oluşturuyordu. Dolayısıyla yenilemek icap etti. Ben emeği geçen mesai arkadaşlarıma ve yüklenici firmaya çok teşekkür ediyorum. 5 aylık süreç içerisinde burayı tamamladılar. Ramazan’ın ilk cumasını da burada kılmış olduk, açılışını yaptık. Sağ olsun mahallemiz de sahip çıktı. Hayırlı olsun, içi şen olsun” diye konuştu.

“Ramazan ayında da böyle güzel bir esere kavuşmuş olmaktan dolayı mutluyuz”
Açılışta konuşan İstanbul Milletvekili Hasan Turan, “Vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Camiler sadece içerisinde ibadet ettiğimiz yerler değil. Kardeşlik duygusunu en güzel şekilde yaşadığımız mekanlardır. Hem okuldur hem devlettir. Hem ibadethanedir. Beytullah’ın şubeleridir. Ramazan ayında da böyle güzel bir esere kavuşmuş olmaktan dolayı mutluyuz.” diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber