Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 30 Mart 2024 - 11:20 Yorum: 0

Beylikdüzü’nde motosiklet hırsızını ayağındaki alçı ele verdi

Beylikdüzü’nde motosiklet çalındığı ihbarı üzerine harekete geçen polis, güvenlik kamerasından tespit ettiği ayağı alçılı hırsızı kıskıvrak yakaladı. Şahıs çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.Olay, Yakuplu Mah...

Beylikdüzü’nde motosiklet hırsızını ayağındaki alçı ele verdi

Beylikdüzü’nde motosiklet çalındığı ihbarı üzerine harekete geçen polis, güvenlik kamerasından tespit ettiği ayağı alçılı hırsızı kıskıvrak yakaladı. Şahıs çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Olay, Yakuplu Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde geçtiğimiz hafta yaşandı. Bir vatandaşın motosikletinin çalındığını ihbar etmesi üzerine polis ekipleri harekete geçti. Hırsızlık olayının yaşandığı cadde de güvenlik kamerası araştırmaları başladı. Toplanan görüntülerde hırsızlık şüphelisi şahısın sol ayağının alçılı olduğu tespit edildi. Polis, çevrede yaptığı araştırmanın devamında hırsızın bir sokakta olduğu tespit edildi. Uzaktan takipte şüpheliye benzeyen ayağı aksayan Y.H. isimli şüpheli motosikletle yakalandı. Çalınan motosiklet bulunup sahibine verilirken, mahkemeye çıkarılan Y.H. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber