Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 23 Ocak 2018 - 12:43 Yorum: 0

Beylikdüzü’nde sağanak yağış

Yapılan son hava tahminleri sonrası rakımı yüksek olan ilçelerden Beylikdüzü ve Esenyurt dolaylarında sağanak yağış ve kısa süreli karla karışık...

Beylikdüzü’nde sağanak yağış

Yapılan son hava tahminleri sonrası rakımı yüksek olan ilçelerden Beylikdüzü ve Esenyurt dolaylarında sağanak yağış ve kısa süreli karla karışık yağış etkili oluyor.

Meteorolojiden bugün için kent geneline yağmur, karla karışık yağmur ve soğuk hava tahmini yapılmıştı. Yapılan hava tahminlerini sonrası yüksek kesimlerde bulunan ilçelerden Beylikdüzü ve Esenyurt'ta sağanak yağış ve kısa süreli karla karışık yağış görülüyor. Yağışlar çoğunlukla yağmur şeklinde olurken vatandaşlar korunmak için şemsiyelerine sarıldı. Trafiğin ise boş olduğu ve olumsuzluk yaşanmadığı görüldü. Yağışların öğleden sonra da devam edeceği tahminler arasında yer alıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber