Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Mart 2015 - 11:23 Yorum: 0

Beyşehir'e kültür merkezi müjdesi

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesine, kültür ve sanat alanında farklı bir prestij kazandıracak kültür merkezi yapılacağı bildirildi.Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, gazetecilere yaptığı...

Beyşehir'e kültür merkezi müjdesi

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesine, kültür ve sanat alanında farklı bir prestij kazandıracak kültür merkezi yapılacağı bildirildi.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, gazetecilere yaptığı açıklamada, uzun yıllardır Beyşehir’in hayalini kurduğu kültür merkezi projesinde son aşamaya gelindiğini, kısa bir sürede tamamlanacak projenin ihalesinin yapılarak, inşaat çalışmalarına başlanılacağı müjdesini verdi.

Sosyal etkinliklerin, kültür ve sanat aktivitelerinin gerçekleştirileceği kültür merkezinin Beyşehir’in önemli bir ihtiyacını gidereceğini dile getiren Başkan Özaltun, şunları kaydetti:

"Seçim sürecinde vatandaşlarımız Göl düğün salonunun artık Beyşehir’e küçük geldiğini 300 kişilik salonun yetersiz olduğunu dile getirmişlerdi. Biz de kültür ve turizm şehri Beyşehir’in en önemli eksiklerinden olan, halkımızın uzun yıllardır talep ettiği, bugüne kadar yapılamayan Kültür Merkezi’ni yapmanın sözünü vermiştik. İnşallah 2015 yılı içerisinde kültür merkezinin temelini atarak 3, 4 ay gibi kısa bir süre içerisinde halkımızın hizmetine sunacağız." 

Özaltun, kültür merkezinin içerisinde çok amaçlı salon, düğün salonu, toplantı salonları, sergi alanı, konferans salonu, teras kafeteryası, marketi ve çeşitli donatılarıyla birçok organizasyona ev sahipliğini yapacağını bildirdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber