Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 04 Temmuz 2023 - 13:02 Yorum: 0

EuroLeague Koçları, Frutti Extra Sponsorluğunda Antalya’da Buluştu!

EuroLeague takımlarının tanınmış teknik direktörleri, 2-5 Temmuz tarihleri arasında Frutti Extra sponsorluğunda Antalya’da düzenlenen "EuroLeague Head Coaches Board" etkinliğinde bir araya geliyor. Gloria Sports Arena’da düzenlenen EHCB-Eur...

EuroLeague Koçları, Frutti Extra Sponsorluğunda Antalya’da Buluştu!

EuroLeague takımlarının tanınmış teknik direktörleri, 2-5 Temmuz tarihleri arasında Frutti Extra sponsorluğunda Antalya’da düzenlenen "EuroLeague Head Coaches Board" etkinliğinde bir araya geliyor. Gloria Sports Arena’da düzenlenen EHCB-EuroLeague Baş Antrenörler Kongresi, 3. buluşmasında dünyanın en etkili basketbol beyinlerinden bazılarını bir araya getirdi.
Avrupa’nın en meşhur koçlarından deneyim paylaşımı
40 farklı ülkeden yaklaşık 300 katılımcıyla devam eden etkinlik sırasında koçlar, geleceğin koçlarını yetiştirmek ve onlara EuroLeague koçlarının değerlerini ve içgörülerini aktarmak için deneyimlerini paylaşma fırsatı buluyorlar. Kongre, koçların uzmanlıklarını paylaşmaları, birbirlerinden öğrenmeleri ve Avrupa basketbolunun çıtasını hep birlikte yükseltmeleri için bir platform işlevi görüyor. Euroleague Baş Antrenörler Kurulu tarafından düzenlenen yıllık bir etkinlik olan EHCB Baş Antrenörler Kongresi, her deneyim seviyesinden basketbol koçuna doğrudan Avrupa’nın en rekabetçi ve ünlü dehaları olan EuroLeague Baş Antrenörlerinden öğrenmeleri için eşsiz bir fırsat sunuyor.
Farklı branşlardaki sponsorluklarıya ülkemizde ve Avrupa’da spora katkısını sürdüren Uludağ İçecek Türk AŞ, basketbola olan desteğini Frutti Extra markasıyla gerçekleştirdiği sponsorlukla yineledi. Turkish Airlines EuroLeague ve 7Days Eurocup sponsorlukları sonrası Frutti Extra bu yıl da Avrupa’nın en meşhur koçlarının katıldığı EHCB- EuroLeague Baş Antrenörler Kongresi sponsorluğuyla uluslararası basketbol dünyasında varlığını sürdürüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber