Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:03 Sulama kanalına düşen koyunu itfaiye kurtardı07:52 Bakkaldaki hırsızlık şüphelisi kedi çıktı07:38 Mersin merkezli 8 ilde DEAŞ operasyonu: 11 tutuklama07:07 Amasya’da 100 yıllık tarihi konak alevlere teslim oldu: Yangın 4 binaya da...06:54 İstanbul Boğazı’nda gemi trafiği çift yönlü ve geçici olarak askıya alındı06:49 Kıyı Emniyeti: "Haydarpaşa önünde karaya oturan gemi nedeniyle İstanbul Boğ...06:49 Kıyı Emniyeti: "ALEXIS isimli 229 metre boyundaki yük gemisinin kurtarılmas...06:42 İzmir açıklarında 22 düzensiz göçmen yakalandı05:57 Kamyona ok gibi saplanan otomobil hurda yığınına döndü: 1 ölü04:51 Tekirdağ’da aile katliamı: Eşini ve 5 yaşındaki çocuğunu öldürdükten sonra...04:27 AFAD’dan nefes kesen kurtarma operasyonu03:06 Eski ABD Başkanı Donald Trump’a “sus payı” davasında yeni para cezası02:58 Hakim ve savcı yardımcıları 1 yıl eğitim alacak, 2 yıl tecrübeli hakim ve s...02:32 Filistin Dayanışma Platformu, İsrail’in Refah’ta başlattığı saldırıyı Ankar...02:28 Yaşlı kadın tırın altında kalarak can verdi... Feci kaza kamerada01:22 İskenderun Körfezi’nde şimşeklerin dansı geceyi aydınlattı00:31 Motosikletli tilkiye çarpıp devrildi, diğer araçlar da zincirleme kazaya ka...00:21 Ayrılık sonrası Tuncay Şanlı’dan ilk açıklama00:18 Genç kızlar gelinlik giyip 9/8 müziklerle Hıdırellez’i kutladı23:50 TBMM Başkan Kurtulmuş: “Kadına karşı şiddetin önlenmesinde Türkiye olarak s...
Yerel 24 Haziran 2016 - 13:33 Yorum: 0

Biga MYO 25.dönem Mezunlarını Verdi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi(ÇOMÜ)Biga Meslek Yüksek Okulu 2014-2015 Eğitim ve Öğretim yılı Mezuniyet Töreni Biga Belediyesi Atatürk Kültür...

Biga MYO 25.dönem Mezunlarını Verdi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi(ÇOMÜ)Biga Meslek Yüksek Okulu 2014-2015 Eğitim ve Öğretim yılı Mezuniyet Töreni Biga Belediyesi Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Mezuniyet yürüyüşü ile başlayan programda Biga Meslek Yüksek Okulu birincisi muhasebe ve vergi uygulamaları programı bölümü öğrencisi Esin Sayi konuşmasını yaparak, ismini geleneksel mezuniyet kütüğüne çaktı. Biga Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Suat Uğur yaptığı konuşmada, "Biga Meslek Yüksek Okulu çeyrek asrı tamamladı ve 5 bininci mezununu verdiği çok anlamlı bir gün. Okul birincimize 5 bin numaralı diplomayı veriyoruz. Okulumuzdan mezun Jandarma Uzman Çavuş Ulaş Açıkgöz'e ve tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi(ÇOMÜ)Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer'de konuşmasına, "Üniversite bitmekle eğitim sona ermez, kendimizi geliştirme sürecimiz sona ermez. Hayat boyu insan kendisini geliştirmesi gereken bir varlıktır. Bu anlamda Üniversite bittikten sonra da çalıştığınız alanlarda kendinizi geliştirmeye yönelik gayret göstermenizi ve gayretlerinizin devam etmesini özellikle istiyoruz. Öğrencilerimizin iyi bir ahlak iyi bir kişilik sahip olması bütün bilgilerden daha önemlidir. Göreceksiniz ki hayatta huzurlu ve başarılı olmanızın aslında esas anahtarını iyi bir kişilik ve iyi bir ahlak anlayışı oluşturur" ifadelerini kullandı.

Okul ikinci ve üçüncülerine diploma ve hediyeleri verildi. Öğrenciler toplu halde keplerini havaya fırlatarak mezuniyetlerini ilan ettiler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber