Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yaşam 04 Temmuz 2023 - 12:05 Yorum: 0

Kurban Bayramı tatilinde 30 bin kişiyi ağırladı

Kütahya’nın Gediz ilçesinde Ilıca Termal Tatil Köyü 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde 30 bin kişiyi ağırladı.Termal turizmin gözdesi Ilıca Termal Tatil Köyü’nde Kurban Bayramı boyunca başta Uşak olmak üzere Kütahya, Manisa, İzmir, Gazi...

Kurban Bayramı tatilinde 30 bin kişiyi ağırladı

Kütahya’nın Gediz ilçesinde Ilıca Termal Tatil Köyü 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde 30 bin kişiyi ağırladı.
Termal turizmin gözdesi Ilıca Termal Tatil Köyü’nde Kurban Bayramı boyunca başta Uşak olmak üzere Kütahya, Manisa, İzmir, Gaziantep, Bursa, İstanbul ve Kahramanmaraş’tan çok sayıda vatandaş tatilini geçirmek üzere tatil merkezine geldi.
Yıl boyu binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlayan ve doğal güzelliklerinin yanı sıra şifalı suları ile de adından söz ettiren Ilıca Termal Tatil Köyünde yapılan yatırımlar sonucu 40 apart ve 160 yatak kapasitesi ile hizmet veriyor.
Gediz Ilıca Termal Tatil Köyü, her an ulaşım imkânı olan, doğal güzellikleri ve termal şifalı suları ile sağlık açısından yarar sağlarken, yerli turistlerin Kurban Bayramında tercihi haline geldi.
Vatandaşların bayramda tesislere yoğun ilgi göstermelerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akçadurak, “ Ülkemizin dört bir yanından tesislerimize gelen vatandaşlarımıza memnuniyet, ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber