Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 09 Mayıs 2024 - 10:47 Yorum: 0

Bilecik 1. Amatör Lig’in şampiyonu bu hafta belli oluyor

Bilecik 1. Amatör Lig Play-Off Grup müsabakası bu hafta sona ererken, adeta dananın kuyruğu bu hafta kopacak.Bilecik 1. Amatör Lig a ve b gruplarında ilk üç sırada yer alan takımlar Play-Off Grup müsabakalarında karşı karşıya geldi. 3...

Bilecik 1. Amatör Lig’in şampiyonu bu hafta belli oluyor

Bilecik 1. Amatör Lig Play-Off Grup müsabakası bu hafta sona ererken, adeta dananın kuyruğu bu hafta kopacak.
Bilecik 1. Amatör Lig a ve b gruplarında ilk üç sırada yer alan takımlar Play-Off Grup müsabakalarında karşı karşıya geldi. 3 takımın ligden çekildiği ligin son haftasında Vitraspor ile Söğütspor 24’er puanla girdi. 12 Mart pazar günü saat 16:00’da Bozüyük Sentetik Saha’da Vitraspor ile Söğütspor karşı gelecek. Seyircisiz oynanacak maçın galibi Bilecik 1. Amatör Lig şampiyonu olacak. Şampiyon takım BAL temsilcisi 1969 Bilecik Spor Kulübü ile Play-Out maçı oynayacak. Galip gelen takım 2024-2025 futbol sezonunda Bilecik’i BAL’da temsil edecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber