Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 28 Ocak 2023 - 15:53 Yorum: 0

Bilecik Belediyesinin etkinlikleriyle çocukların yarıyıl tatili keyifli ve renkli geçiyor

Bilecik Belediyesi tarafından hazırlanan "Müze Akademi" etkinlikleriyle, çocukların yarıyıl tatilinin keyifli ve renkli geçmesi sağlandı.

Bilecik Belediyesinin etkinlikleriyle çocukların yarıyıl tatili keyifli ve renkli geçiyor

Bilecik Belediyesi tarafından hazırlanan "Müze Akademi" etkinlikleriyle, çocukların yarıyıl tatilinin keyifli ve renkli geçmesi sağlandı.

Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı'nın talimatıyla çocuklara karne hediyesi olarak düzenlenen 10'a yakın aktivite, Müze Akademi tarafından Bilecik Belediyesi Yaşayan Şehir Müzesi'nde gerçekleştirildi. Çocuklar, uzman eğitmenler eşliğinde bir yandan Bilecik'in tarihi ve kültürel değerlerini öğrenirken, diğer yandan düzenlenen etkinliklerle keyifli bir tatil dönemi yaşadı.

"Çocuklar Bilecik'in tarihi ve kültürel zenginliğini dokunarak öğreniyor"

Hazırlanan yarıyıl tatili etkinliği dahilinde Yaşayan Şehir Müzesi'nde ağırlanan çocuklar için sırasıyla; tuval atölyesi, gördüm duydum biliyorum, maskeli balo, 9 bin yıl öncesine yolculuk aktivitesi, mandala boyama etkinliği ve ebru sanata etkinlikleri düzenlendi.

Bilecik Belediyesi Turizm Koordinatörü Mesut Ünver, düzenlenen etkinlikler ile çocukların Bilecik'in tarihi ve kültürel zenginliklerini dokunarak ve görerek öğrendiğini kaydetti. Yaşayan Şehir Müzesi'nde tatil dışında da aktivitelerin olduğunu hatırlatan Ünver, aktivitelere katılımın çok yoğun olduğunu ve çocukların büyük mutluluk yaşadığını belirtti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber