Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 30 Haziran 2023 - 13:03 Yorum: 0

Başkan Gürkan’ın makam aracı TOGG gelin arabası oldu

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili, Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) aracı, Malatya’da gelin arabası oldu.Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın makam aracı TOGG, gelin arabası oldu. TOGG, düğünden önce sü...

Başkan Gürkan’ın makam aracı TOGG gelin arabası oldu

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili, Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) aracı, Malatya’da gelin arabası oldu.
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın makam aracı TOGG, gelin arabası oldu. TOGG, düğünden önce süslenerek, Sedat ve Sümeyye Özdemir çiftinin gelin arabası olarak hizmet verdi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın esnaf ziyareti sırasında karşılaşan Sedat ve Sümeyye Özdemir çifti, Başkan Gürkan’dan TOGG’u gelin arabası olarak talep etti. Genç çiftin isteğini geri çevirmeyen Başkan Gürkan, gelin arabası olarak TOGG’u dünya evine giren çifte verdi.
Başkan Gürkan’a teşekkürlerini sunan damat adayı Sedat Özdemir, “Düğün alışverişi yaparken tesadüfen Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’ı gördük ve kendisinden gelin arabası olarak TOGG’u rica ettik. Sağ olsun Başkanımız bizi kırmadı ve TOGG’u gelin arabası olarak kullanabileceğimizi söyledi. Ayrıca mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadı, kendilerine ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Başkan Gürkan’ın mutlu günlerinde destek verdiğini belirten gelin adayı Sümeyye Özdemir, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’dan rica ettik, sağ olsun TOGG’u gelin arabası olarak bize verdi. Mutlu günümüzde bizlere destek verdiği için kendilerine çok teşekkür ederim” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber