Bilecik’te taş yüklü kamyonun devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hafif yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, öğle saatlerinde Bozüyük istikametinde Eskişehir yönünde ilerleyen M.B.’nin kullandığı taş yüklü kamyon, sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi üzerine yoldan çıktı. Yoldan çıkan araç yol kenarında bulunan kayalık olan tepeye çarparak, devrildi. Kazada araç sürücüsü M.B. yaralanırken, olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan M.B. olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Bozüyük Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Sürücünün sağlık durumu iyi olduğu öğrenilirken, kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.
Öte yandan yola savrulan taş kütleleri karayolları ekipler tarafından temizlendi.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.