Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 25 Şubat 2022 - 12:33 Yorum: 0

Bilim Pursaklar’ın öğrencilerinden Başkan Çetin’e teşekkür notu

Bilim Pursaklar'da farklı 6 atölyede bilimle tanışan 6-14 yaşları arasındaki çocuklar, sunmuş olduğu hizmetlerden dolayı Başkan Ertuğrul Çetin'e teşekkür...

Bilim Pursaklar’ın öğrencilerinden Başkan Çetin’e teşekkür notu

Bilim Pursaklar'da farklı 6 atölyede bilimle tanışan 6-14 yaşları arasındaki çocuklar, sunmuş olduğu hizmetlerden dolayı Başkan Ertuğrul Çetin'e teşekkür ettiler.

Bilim Pursaklar Atölyeleri çatısı altında Astronomi&Havacılık ve Uzay Atölyesi, Doğa Bilimleri Atölyesi, Girişim Atölyesi, Matematik Atölyesi, Tasarım Atölyesi ve Teknoloji Atölyesi'nde binlerce öğrenci yoğun bir tempoyla yeni fikirlere ve yeni keşiflere yolculuk yaparken, Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'i de unutmadı. Atölye çalışmalarında eğlenerek öğrenmenin mutluluğunu yaşayan minikler. duvarlara yapıştırdıkları not kağıtları ile Başkan Ertuğrul Çetin'e sunmuş olduğu hizmetten dolayı teşekkür ettiler.

'Tüm çabamız üretken bir nesil için'

Çocuklar için hizmet üretmeye devam edeceklerini ifade eden Belediye Başkan Ertuğrul Çetin, "Yaşam Merkezi'mizde hizmete açtığımız Bilim Pursaklar atölyelerimizde binlerce öğrencimize eğitim veriyoruz. Çocuklarımızda bilimsel merakı ve farkındalığı artırarak devam ediyoruz. Tüm çabamız üretken bir nesil için. Tatlı notlarınız için teşekkür ederim çocuklar" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber