Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 09 Mart 2015 - 18:03 Yorum: 0

Bingöl'da, "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" sertifika töreni

BİNGÖL (AA) - Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ile KOSGEB işbirliğiyle düzenlenen "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" kursunda eğitim gören 24 kursiyere sertifikaları verildi.Bingöl...

Bingöl'da, 'Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi' sertifika töreni

BİNGÖL (AA) - Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ile KOSGEB işbirliğiyle düzenlenen "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" kursunda eğitim gören 24 kursiyere sertifikaları verildi.

Bingöl TSO Konferans Salonu'nda düzenlenen sertifika törenine, Belediye Başkanı Yücel Barakazi, BTSO Başkanı Erkan Çalbay ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Burada konuşan Çalbay, BTSO ile KOSGEB işbirliğiyle düzenlenen ve 70 saat süren eğitimlerin ardından 24 kursiyerin Girişimcilik Sertifikası'nı almaya hak kazandığını belirtti.

Sertifika alan kursiyerlerin KOSGEB’in desteklerinden faydalanabileceğini hatırlatan Çalbay, "Girişimcilik ve bilgi ile ilgili ilk adım olan Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini başarıyla tamamlayarak sertifikalarınızı almaya hak kazandınız. Bundan sonrası için iş planlarınızı hazırlayarak, KOSGEB’in sunduğu desteklerden faydalanabilirsiniz" dedi.

Belediye Başkanı Barakazi ise belediye olarak girişimcilere verilebilecek desteği sunmaya hazır olduklarını belirterek, şöyle konuştu.

"İstihdam oluşturmak, ülke ekonomisine katkıda bulunmak için yola çıkan girişimci işadamlarımızı tebrik ediyorum. Belediye başkanınız olarak sizlere destek verebileceğim konularda çekinmeden gelebilirsiniz."

Tören, kursiyerlerin sertifikalarını almasından sonra son buldu.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber