Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 05 Mayıs 2024 - 21:49 Yorum: 0

Bingöl’deki maçta yaşanan gerginlikle ilgili adli ve idari işlem başlatıldı

Bingöl Valiliği, 12 Bingölspor ile Yozgat Belediyesi Bozokspor karşılaşmasında tribünlerde çıkan olaylarla ilgili adli ve idari işlem başlatıldığını açıkladı.Bingöl’de oynanan 12 Bingölspor ile Yozgat Belediyesi Bozokspor maçının 18’nc...

Bingöl’deki maçta yaşanan gerginlikle ilgili adli ve idari işlem başlatıldı

Bingöl Valiliği, 12 Bingölspor ile Yozgat Belediyesi Bozokspor karşılaşmasında tribünlerde çıkan olaylarla ilgili adli ve idari işlem başlatıldığını açıkladı.
Bingöl’de oynanan 12 Bingölspor ile Yozgat Belediyesi Bozokspor maçının 18’nci dakikasında tribünde gerginlik yaşandı. Yaşanan gerginlik sırasında bir polis memuru, silahını çıkararak havaya ateş ederken, olay anı cep telefonu kamerasına yansıdı.
Bingöl Valiliğinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "5 Mayıs 2024 Pazar günü saat 14.00’da oynanan 12 Bingölspor ile Yozgat Belediyesi Bozokspor arasındaki futbol müsabakasının 18. dakikasında tribünlerde gerçekleşen olaylarla ilgili gerekli adli ve idari işlem başlatılmış olup Emniyet Genel Müdürlüğünden konuyla ilgili müfettiş talep edilmiştir" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber