Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 22 Mayıs 2024 - 15:03 Yorum: 0

Bingöl’ün yeni kitabı çıktı

TRT Erzurum Radyosu program yapımcısı, şair-yazar İsmail Bingöl’ün “Erzurum Mahalli Basın Tarihi” adlı kitabı çıktı.TRT Erzurum Radyosu program yapımcısı, şair-yazar İsmail Bingöl’ün “Erzurum Mahalli Basın Tarihi” adlı kitabı çıktı.

Bingöl’ün yeni kitabı çıktı

TRT Erzurum Radyosu program yapımcısı, şair-yazar İsmail Bingöl’ün “Erzurum Mahalli Basın Tarihi” adlı kitabı çıktı.
TRT Erzurum Radyosu program yapımcısı, şair-yazar İsmail Bingöl’ün “Erzurum Mahalli Basın Tarihi” adlı kitabı çıktı.
Bingöl, Erzurum Tarih Derneği yayınlarından çıkan eserin önsözünde, “Geçmişte ve bugün kamuoyunun sesi olmuş, bunun için bilgisini birikimini kullanarak, yazdıkları yazılarla, yaptıkları haberlerle şehrin ve insanının meselelerine çözüm aramış, bunun için samimiyetle mücadele vermiş, kalemini vicdanının sesi yapmış bütün basın emekçilerine” ifadelerine yer verdi.
Bingöl, Doğu Anadolu 6. Kitap Fuarı’nda kitabını okurları ile buluşturdu. İmza gününde okuyucuları ile sohbet ederek eserini imzalayan Bingöl, kitabın içeriği hakkında bilgiler verdi. Bingöl, “Mahalli Basın, Kurtuluş Savaşı döneminde Türk halkına moral vermek, bilgilendirmek, Milli Mücadelenin teşkilatlanmasını sağlamak ve işgal güçlerine karşı direniş gösterilmesi için kamuoyu oluşturmak adına çok önemli görevler üstlenmiştir. Atatürk ve silah arkadaşlarının verdiği milli bağımsızlık mücadelesinde; siyasi ve askeri alanda sağlanan başarı Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasını sağladığı gibi gazetecilik alanında Milli Mücadele basını ve Mütareke basını arasında ki savaşın da Milli Mücadele basını tarafından kazanılması, yeni kurulan Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerine atılan güçlü bir harç olmuştur” diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
deneme bonusu