Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nın 102 yıllık kurumsal hafızasını anlatan “Bir Asrın Tanığı Malatya Ticaret ve Sanayi Odası” kitabı, MTSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu tarafından tanıtıldı. Cumhuriyet ile yaşıt Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nın 102 yı
Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nın 102 yıllık kurumsal hafızasını anlatan “Bir Asrın Tanığı Malatya Ticaret ve Sanayi Odası” kitabı, MTSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu tarafından tanıtıldı.
Cumhuriyet ile yaşıt Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nın 102 yıllık kurumsal hafızasını kayıt altına alan “Bir Asrın Tanığı Malatya Ticaret ve Sanayi Odası” adlı eser, MTSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’nun katılımıyla düzenlenen basın tanıtım toplantısında kamuoyuna tanıtıldı.
Malatya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından hazırlanan “Bir Asrın Tanığı Malatya Ticaret ve Sanayi Odası” isimli kitabın basın tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Odanın Cumhuriyetin ilanıyla birlikte kurulduğunu ve 102 yıldır Malatya’nın üretimine, ticaretine, sanayisine ve kalkınmasına kesintisiz katkı sunduğunu ifade etti.
Sadıkoğlu, tanıtımı yapılan eserin yalnızca bir kurum tarihi olmadığını vurgulayarak, “Bu eser Malatya’nın alın terinin, girişimci ruhunun ve her türlü zorluğa rağmen ayakta kalan iş dünyasının ortak hafızasıdır. Pandemi, ekonomik sıkıntılar ve afetler karşısında üretimden ve umuttan vazgeçmeyen Malatya’nın kararlılığını belgeleyen kalıcı bir çalışmadır” dedi.
Kitabın hazırlanmasındaki temel amacın, kuruluşundan bugüne görev yapan yönetim kurulu başkanları ile meclis üyelerini kayıt altına almak, kurumsal hafızayı kalıcı hale getirmek ve Malatya’nın ekonomik serüvenini gelecek kuşaklara güvenilir bir kaynak olarak aktarmak olduğunu belirten Sadıkoğlu, bu birikimin ikinci yüzyıla taşınacağını dile getirdi.
Toplantıda, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nda görev yapmış yönetim kurulu başkanları ve meclis başkanları saygıyla anılırken, vefat edenlere rahmet, hayatta olanlara ise şükran sunuldu.
Öte yandan, kitabı tamamlayıcı nitelikte olarak Odanın giriş katında oluşturulan mini müzenin de ziyaretçilere açıldığı aktarıldı. Müzede, 1950’li yıllardan günümüze Odaya ait çeşitli demirbaş eşyalar, fotoğraflar ve belgelerin sergilendiği belirtildi.
Sadıkoğlu, eserin hazırlanmasında emeği geçenlere, oda yönetimine, meclis üyelerine ve personele teşekkür ederek, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nın ikinci yüzyılında daha güçlü bir şehir ve daha güçlü bir kurum hedefiyle çalışmalarını sürdüreceğini vurguladı.
MHA Malatya Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
İstanbul Beylikdüzü’nde yer alan Türkiye Deniz Canlıları Müzesi’ni ziyaret eden minikler, dev mumya balıkları büyük bir merakla inceledi.İstanbul Beylikdüzü’nde yer alan Türkiye Deniz Canlıları Müzesi, her geçen gün artan ilgiyle özellikle öğrencilerin uğ
Toplu Konut ve Kamu Ortaklığı İdaresi Başkanlığı’ndan (TOKİ) yapılan açıklamaya göre 500 bin sosyal konut için başvuru tarihlerinin e-Devlet için 18 Aralık, banka aracılığıyla yapılan başvuruların ise 19 Aralık’ta sona ereceği açıklandı.Cumhurbaşkanı Rece
Yurt dışında kuşları için kümes yapmak isteyen kişinin parmağı, tırnak kısmından sıkışarak koptu. Kopan parmağını buz poşetleriyle soğuk tutarak Türkiye’ye gelen adamın, 14 saat sonra dikilen parmağıyla yüzü güldü.Bulgaristan’da ikamet eden 55 yaşındaki S
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, fuar merkezinden metro hatlarına, sosyal yaşam ve spor tesislerinden kentsel dönüşüm ve millet bahçelerine kadar geniş bir yelpazede hayata geçirdiği projelerle vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor.Kocaeli Büyükşehir Bel
Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, ülkemiz genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları ile Muğla’nın güney, Yozgat’ın doğu, Antalya ve Sivas’ın batı kesimlerinin yağışl
Hatay’ın Dörtyol ilçesinin damaklarda tat bırakan mandalinası, sınır bölgesinde görev yapan Mehmetçiğe ulaşması için ’Elmacı Dede’ olarak bilinen Muhammet Yılmaz’a teslim edildi.Denizli’de yaşayan 75 yaşındaki Muhammet Yılmaz, bahçesinde yetiştirdiği elma
İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu (İGF) Genel Kurulu gerçekleştirildi. Yeni Başkan Osman Koca oldu.İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu Genel Kurulu, Kayseri’de gerçekleştirildi. Tek aday olarak genel kurula giren Osman Koca, yeni başkan oldu. Yönetim kuru
Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde balıkçılık yapan Mehmet Bekem, tezgahlarında hamsi başta olmak üzere istavrit ve sardalyanın ilgi gördüğünü belirterek tezgahlarda hızlıca tükendiğini belirtti.Soğuyan hava şartlarıyla birlikte balık tüketimine olan ilgi her ge
Yükleniyor...
00:00:00
Galatasaray A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Göztepe A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Samsunspor A.ş.
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Kocaeli̇spor
Corendon Alanyaspor
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Gençlerbi̇rli̇ği̇
Kasimpaşa A.ş.
Hesap.com Antalyaspor
Zecorner Kayseri̇spor
İkas Eyüpspor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük