Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 30 Haziran 2023 - 09:00 Yorum: 0

Kanal Kütahya projesinde hafriyat çalışmaları

Kanal Kütahya projesinde hafriyat, istinat duvarı ve fore kazık çakma işlemleri tüm hızıyla sürüyor.Belediyeden yapılan açıklamada, "Şehrimizde hemşehrilerimizin vakit geçirebileceği ve sosyal faaliyetlerde bulunabileceği alanları artı...

Kanal Kütahya projesinde hafriyat çalışmaları

Kanal Kütahya projesinde hafriyat, istinat duvarı ve fore kazık çakma işlemleri tüm hızıyla sürüyor.
Belediyeden yapılan açıklamada, "Şehrimizde hemşehrilerimizin vakit geçirebileceği ve sosyal faaliyetlerde bulunabileceği alanları artırmak için çalışan Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık’ın vizyon projelerinden biri olan Kanal Kütahya’daki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Piknik alanları, çocuk oyun alanları, skate park, kafe ve restoranlar, zorbing alanı, spor tesisleri, bungalov evler gibi farklı sosyal donatı alanlarının yer alacağı proje alanında hafriyat, istinat duvarı ve fore kazık çakma işlemlerinde önemli mesafe kaydedildi. Göl üzerinde yer alacak yürüyüş yolu için çakılması gereken bin 548 adet fore kazığın 500’ü çakıldı. Kalan fore kazıklar da önümüzdeki günlerde çakılarak işlem tamamlanacak. Şehrimizin önemli bir ihtiyacını karşılayacak olan Kanal Kütahya’nın ana etabının mümkün olan en kısa sürede tamamlanarak hemşehrilerimizin hizmetine sunulması hedefleniyor" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber