Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 19 Nisan 2024 - 11:24 Yorum: 0

Bisiklet sürüş eğitimleri başlıyor

Menteşe Belediyesi ile Muğla Bisiklet Derneği paydaşlığında 10 yaş üzerindeki herkese yönelik düzenlenen bisiklet eğitimi Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde başlıyor.Menteşe Belediyesi’nin destekleri ile Muğla Bisiklet Derneği...

Bisiklet sürüş eğitimleri başlıyor

Menteşe Belediyesi ile Muğla Bisiklet Derneği paydaşlığında 10 yaş üzerindeki herkese yönelik düzenlenen bisiklet eğitimi Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde başlıyor.
Menteşe Belediyesi’nin destekleri ile Muğla Bisiklet Derneği Bisiklet Eğitmenleri tarafından 10 yaş üzerindeki her kesime yönelik verilen eğitimler kapsamında, Menteşe’de herkes bisiklet kullanmayı öğreniyor. Her kesime yönelik verilen kurs ile Menteşe’de bisiklet kullanımının artması ve bisikletin daha bilinçli ve güvenli şekilde kullanılması hedefleniyor.
Ücretsiz olarak verilen bisiklet eğitimine katılmak isteyen vatandaşlar 0 533 652 85 45 numaralı telefon üzerinden Muğla Bisiklet Derneği Bisiklet Eğitmeni Tufan İşeri ile iletişime geçebilecekler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber