Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
01:23 Aranan şahıs motosikletli polislerden kaçamadı01:14 Okul çevresinde küçük çocuklara sigara satanlara operasyon01:05 Bakan Tunç: “Antalya’da bir kişinin otomobilin arkasına bağlanarak sürüklen...00:50 TCMB: “Menkul kıymet tesisine ilişkin düzenleme yürürlükten kaldırılmıştır”00:46 Akaryakıt istasyonunda faciadan dönüldü: Kaza yapan otomobil pompa önünde t...00:45 İstanbul Havalimanı’nda gövdesinin üzerine inen uçak bulunduğu yerden kaldı...00:42 Polonyalı turisti Pamukkale’de unutup Salda’ya gittiler00:36 İş yerinde bacağından silahla vuruldu00:28 Kaza ihbarında bulundukları polislere sürpriz yaptılar00:22 Otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı00:21 70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri töreni yapıldı00:19 Böyle kaza görülmedi: İnşaat çukuruna devrilen araç kamyonun kasasına girdi00:19 İstanbul Havalimanı’nda gövdesinin üzerine inen uçak kaldırılmaya başlandı00:10 Devler Ligi’nde finalin adı: Real Madrid - Borussia Dortmund23:48 Kuzey Makedonya’nın yeni cumhurbaşkanı Gordana Siljanovska Davkova oldu23:46 Konya’da üç tekerlekli bisiklet otomobille çarpıştı: 1 yaralı23:45 TBMM Başkanı Kurtulmuş, Küba’nın bağımsızlık mücadelesinin öncüsü Jose Mart...23:44 Kayıp yaşlı kadın 300 metrelik uçurumda ölü bulundu23:39 Adana’da otomobil bisikletli yaşlı adama çarpıp kaçtı: 1 ölü23:38 Uğurcan Çakır: "İnşallah finalde Beşiktaş karşısında kupayı almak istiyoruz...
Eğitim 01 Nisan 2024 - 11:00 Yorum: 0

“Bisikletli Kütüphaneci” Kütüphane Haftası’nda ESTÜ’nün konuğu oldu

Eskişehir Teknik Üniversitesi’nde (ESTÜ) Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında “Afetlerde Gezici Kütüphanelerin Rolü ve Önemi” başlıklı seminer gerçekleştirildi.Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında Kütüphane Daire Başkanlığı t...

“Bisikletli Kütüphaneci” Kütüphane Haftası’nda ESTÜ’nün konuğu oldu

Eskişehir Teknik Üniversitesi’nde (ESTÜ) Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında “Afetlerde Gezici Kütüphanelerin Rolü ve Önemi” başlıklı seminer gerçekleştirildi.
Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında Kütüphane Daire Başkanlığı tarafından 29 Mart 2024 Cuma günü Yabancı Diller Yüksekokulu Konferans Salonu’nda düzenlenen “Afetlerde Gezici Kütüphanelerin Rolü ve Önemi” başlıklı seminer, Rektör Prof. Dr. Adnan Özcan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yunus Özdemir, Eskişehir İl Halk Kütüphanesi Müdür Yardımcısı Hakan Yücel, Kütüphane ve Dokümantasyon Dairesi Başkanı Aylin Tekin ve kitapseverlerin katılımıyla gerçekleştirildi.
Bu yıl 60’ıncısı kutlanan Kütüphane Haftası nedeniyle kutlama mesajını paylaşan Rektör Prof. Dr. Adnan Özcan kütüphanelerin, insanlığın kültürel mirasının sonraki kuşaklara aktarılmasını sağlayarak bulundukları bölge ve ülkenin kültürel, sosyal ve ekonomik kalkınmasında önemli rol oynayan; evrensel bilgi birikimine aracılık eden hazinelerimiz olduğunu vurguladı. Prof. Dr. Özcan, “Bu duygu ve düşüncelerle başta kütüphanecilerimiz olmak üzere, tüm kitapseverlerin 60’ıncı Kütüphane Haftasını kutluyor, Ülkemizde kitap okuma alışkanlığının ve kütüphanelerimize olan ilginin daha da artmasını diliyorum” dedi.
Türkiye’de “bisikletli kütüphaneci” olarak tanınan Eskişehir İl Halk Kütüphanesi Müdür Yardımcısı Hakan Yücel “Afetlerde Gezici Kütüphanelerin Rolü ve Önemi” başlıklı konuşmasında ise, kütüphanenin ve kütüphanecinin insana doğrudan dokunan ve farkındalık oluşturulan bir yanı olduğunun altını çizdi. Bisikletiyle en ücra köylere kitap taşıyan, insanları bilgilendiren ve afet dönemlerinde dahi gezici kütüphaneyle tüm ücra köylere ulaşmayı başaran Yücel, vicdani sorumluluk bilinci ve mesleğine duyduğu aşkla konuklardan tam not aldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber