Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 09 Şubat 2023 - 15:08 Yorum: 0

Bitlis polisinden depremzedelere şefkat eli

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesine arama kurtarma faaliyetlerinde bulunmak üzere gönderilen Bitlis polisi, depremzedelerle de yakında ilgileniyor.

Bitlis polisinden depremzedelere şefkat eli

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesine arama kurtarma faaliyetlerinde bulunmak üzere gönderilen Bitlis polisi, depremzedelerle de yakında ilgileniyor.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen depremlerin ardından devlet tüm imkanlarını seferber etti. Geçtiğimiz gece ve 9 saat arayla meydana gelen iki büyük deprem Kahramanmaraş, Hatay, Adana, Diyarbakır, Kilis, Osmaniye, Adıyaman, Gaziantep, Malatya ve Şanlıurfa'da büyük yıkımlara neden oldu. Tüm Türkiye bu 10 il için seferber olurken, Bitlis'ten de 170 korucu, 250 jandarma ve 120 polis olmak üzere toplamda 540 güvenlik gücü deprem bölgelerine sevk edildi.

Arama kurtarma ve güvenlik faaliyetlerinde bulunmak üzere Elbistan'a sevk edilen Bitlis İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis memurları, çocuk ve yaşlılar başta olmak üzere ailelerle yakından ilgilenerek vatandaşlara sıcak çorba dağıttı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber