Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 16 Mayıs 2024 - 20:03 GÜNCELLEME: 16 Mayıs 2024 - 20:03 Yorum: 0

Sultanbeyli’de korkutan çatı yangını

Sultanbeyli'de 4 katlı binanın çatı katı alevlere teslim oldu. Vatandaşlar korkuya kapılırken, alev alev yanan binanın bitişiğinde bulunan diğer binaya...

Sultanbeyli’de korkutan çatı yangını

Sultanbeyli'de 4 katlı binanın çatı katı alevlere teslim oldu. Vatandaşlar korkuya kapılırken, alev alev yanan binanın bitişiğinde bulunan diğer binaya alevlerin sirayet etmesini itfaiye ekipleri önledi.

Olay, 20.00 sıralarında Sultanbeyli Mecidiye Mahallesi Afyon Caddesi üzerinde bulunan 4 katlı bir binanın çatı katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, binanın çatısında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın tüm çatıya yayıldı. Yükselen alevler bitişiğinde bulunan diğer binaya sirayet etmeden itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi ile önlendi. Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Alevleri ve dumanı gören bina sakinleri büyük panik yaşadı. Çevre ilçelerden yardıma gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın kısa sürede söndürüldü. İlk belirlemelere göre ölü ve yaralının bulunmadığı yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Mahalle sakini Mehmet Ayaz, "Ben eskiden burada oturuyordum. Bir haber geldi çatı yanıyor diye koştum geldim. Alev alev yanıyordu. Ölü ya da yaralı yok, itfaiye ekipleri hızlı geldi. Diğer binaya sıçramasını önlediler" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber