Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 14 Ağustos 2022 - 12:24 Yorum: 0

Bodrum altyapısının 86 kilometresi tamamlandı

Dünyanın önemli turizm merkezlerinin başında gelen Bodrum'un altyapı sorununun çözümü için Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen altyapı...

Bodrum altyapısının 86 kilometresi tamamlandı

Dünyanın önemli turizm merkezlerinin başında gelen Bodrum'un altyapı sorununun çözümü için Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen altyapı çalışmaları aralıksız devam ediyor. Çalışmalar çerçevesinde bugüne kadar 86 bin 175 metre kanalizasyon parsel ve terfi hattı imalatı tamamlandı.

2020 yılının Ocak ayında temeli atılan çalışmalarda bugüne kadar 86 bin 175 metre kanalizasyon, parsel ve terfi hattı imalatı, 2 bin 102 adet muayene bacası ve 745 adet parsel bacası imalatı ile 19 adet terfi merkezi imalatının yüzde 94'ü tamamlandı. Çalışmaların ardından bozulan yollarda da 30 bin 377 metrekare beton/kilitli parke taşı tamiratı, 41 bin 702 metrekare de asfalt tamiratı yapıldı.

Kanalizasyon problemi ortadan kaldırılıyor

Dünya Bankası ve İller Bankası'ndan sağlanan 83 Milyon Euro'luk kredi ile Bodrum ilçesinin en büyük sorunlarından birisi olan kanalizasyon problemi ortadan kaldırılıyor. Bodrum halkının yüzde 30'unun yaşadığı Turgutreis, Akyarlar ve Gümüşlük çevresine yapılan en büyük altyapı yatırımı olarak dikkat çeken projede ilk etapta güncel döviz kuruna göre 506 Milyon 815 bin 060 TL yatırım ile kanalizasyon çalışması yapılıyor. Proje çerçevesinde Akyarlar, Peksimet, İslamhaneleri, Turgutreis, Bahçelievler, Geriş/Erdemil, Koyunbaba ve Gümüşlük Mahalleleri kanalizasyon hatlarına kavuşacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber