Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Ekonomi 28 Ocak 2023 - 12:28 Yorum: 0

Bodrum Belediyesi, mandalina alımına devam ediyor

Bodrum Belediyesi, uyguladığı tarımsal kalkınma politikaları çerçevesinde yerel mandalina üreticilerinin elinde kalan ürünleri satın alma projesini hayata...

Bodrum Belediyesi, mandalina alımına devam ediyor

Bodrum Belediyesi, uyguladığı tarımsal kalkınma politikaları çerçevesinde yerel mandalina üreticilerinin elinde kalan ürünleri satın alma projesini hayata geçirdi.

Bodrum Belediyesi, Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü ve Bodrum Tarımsal Kalkınma Kooperatifi (TARKO) iş birliğinde üreticilerin mandalinalarını toplayıp, satın alıyor. Belediye, uygulama ile hem Bodrum mandalinasına sahip çıkmayı hem de bahçesi olan üreticinin ürünlerinin kalite kaybı yaşamadan değerlendirilmesini sağlamayı hedefliyor. Uygulamada, belediyeye başvuruda bulunan üreticilerin mandalinaları, belediye ekiplerince kalitesini kaybetmeden raf ömrü göze alınarak belirli bir plan çerçevesinde toplanıyor.

Konuyla ilgili konuşan Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Tayfun Yılmaz, üreticinin mağduriyetini ortadan kaldırmak için belediye olarak ellerinden gelen desteği vereceklerini belirtirken Bodrum Belediyesi olarak mandalinanın bahçelerde çürümesine izin vermeyeceklerini ve Bodrum'un simgesi olan bu ürünün değerinin koruması için çalışmalara devam edeceklerini ifade etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber