Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Magazin 07 Aralık 2022 - 14:08 Yorum: 0

Bodrum Müzayede ailesinin yeni üyesi Yalçın Dümer oldu

Bodrum Müzayede'nin sahibi Sertaç Ay, geçen gün Turgutreis'te bulunan bir mekanda antikacı dostlarıyla doğum gününü kutladı.

Bodrum Müzayede ailesinin yeni üyesi Yalçın Dümer oldu

Bodrum Müzayede'nin sahibi Sertaç Ay, geçen gün Turgutreis'te bulunan bir mekanda antikacı dostlarıyla doğum gününü kutladı. Sertaç Ay'ın yeni şirketinin müjdesini de verdiği gecede eğlence, geç saatlere kadar sürdü. Birkaç ay önce nişanlanan Ay'ın ilişkisini sonlandırdığı da öğrenildi.

Sertaç Ay Prodüksiyon markasıyla yeni bir sektöre adım atan Ay, yaptığı açıklamada Yeşilçam'ın son jönü olarak bilinen Yalçın Dümer'i ekibine kattığını duyurdu. Bodrum Müzayede yolculuğunda bir süredir kendisine eşlik eden Dümer, şimdilerde Sertaç Ay Prodüksiyon'da Sanat Yönetmeni olarak görev alıyor. Ay, "Öncelikle Bodrum'dan ve şehir dışından gelerek doğum günümde beni yalnız bırakmayan tüm dostlarıma çok teşekkür ediyorum. Burada bir araya gelince onlara, yeni adım attığım sektörden bahsettim. İnşallah önümüzdeki süreçte değerli abim Yalçın Dümer'in de destekleriyle ve katkılarıyla çok güzel projelere imza atacağız" dedi.

Yalçın Dümer de yeni bir oluşumun içerisinde olmanın kendisini heyecanlandırdığını ve Sertaç Ay ile birlikte başarılı çalışmalara imza atacaklarına emin olduğunu dile getirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber