Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 15 Mart 2023 - 18:08 Yorum: 0

Bodrum’da isale hattı patladı, tonlarca su caddeye aktı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde daha öncede patlamalar yaşanan ana isale hattı yine patladı.

Bodrum’da isale hattı patladı, tonlarca su caddeye aktı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde daha öncede patlamalar yaşanan ana isale hattı yine patladı. Cadde dereye dönerken bölgedeki iş yerlerini su bastı.

Daha önce onlarca patlamanın yaşandığı Bitez Atatürk Bulvarı'nda bugün yine ana isale hattı patladı. Dev bir çukur oluşan yolda tonlarca su caddeye aktı, cadde adeta dereye döndü. Cadde kenarındaki işletmeleri su bastı. İhbarın ardından MUSKİ ekipleri tarafından bölgeye giden su kesildi. Bölgedeki patlak hat için çalışma başlatılacağı öğrenildi.

Cadde esnafı, bölgede onlarca patlama olmasına rağmen, önlem alınmamasına tepki gösterdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber