Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
15:10 "Hırsızlık" suçundan aranıyordu, uyuşturucuyla yakalandı15:09 Otoparktan çıkışını engelleyen otomobile yumurta fırlatıp aracıyla çarptı15:09 Çal Belediyesinin borcu 73 milyon lira olarak açıklandı15:07 Başkan Ünlü, “Tüm emekçilerimize gösterdikleri çaba için yürekten teşekkür...15:05 Merkez Bankası Başkanı Karahan: “Yılsonu enflasyon beklentilerinin halen ta...15:04 Kütahyalı asker, 2 yıldır devam eden hayat mücadelesini kaybederek şehit ol...15:03 Netanyahu: "Anlaşma olsun ya da olmasın Refah’a karadan gireceğiz"15:03 İsrail polisi, Kudüs’te Türk vatandaşını öldürdü15:02 Osmaniye’de yeşil sahada evlilik teklifi15:01 Şampiyon yüzücü, Edirne’ye altın madalyayla döndü15:00 Eğitim-Bir-Sen’den Ankara’da öğrencisi tarafından bıçaklanan öğretmen için...14:58 Döner Avrupa ile kültürel bütünleşmenin simgesi oldu14:58 İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan Eyüpsultan Belediyesi’ne ziyaret14:57 Yıldırım düşen ahırda 7 inek telef oldu14:57 Abdullah Avcı: “Trabzonspor her zaman yarışmak zorundadır”14:57 İsrafa dikkat çekmek isteyen İtalyan ve Ürdünlü gençler artık malzemelerle...14:56 CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek, Kilisliler ile bir araya geldi14:54 Tramvaya binmek için karşıya geçtiği sırada otomobilin çarptığı Erva, topra...14:53 Kayseri’de 4 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi: 1 gözaltı14:53 Van’da yayla sezonu başladı: Besiciler ile çobanların sıkı pazarlığı başlad...
Türkiye 29 Haziran 2016 - 23:48 Yorum: 0

Bodrum’da Kulüpler Kapandı, Konserler İptal Edildi

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yaşanan terör olayı sonrasında Bodrum'da bulunan bazı kulüpler kapılarını bir gün turistlere kapatırken, konserler...

Bodrum’da Kulüpler Kapandı, Konserler İptal Edildi

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yaşanan terör olayı sonrasında Bodrum'da bulunan bazı kulüpler kapılarını bir gün turistlere kapatırken, konserler de iptal edildi.

Atatürk Havalimanı'nda meydana gelen canlı bomba saldırısında hayatını kaybeden 42 kişi ve yaralanan çok sayıda kişi için Bodrum'un ünlü mekanları "Terörü Lanetliyoruz" pankartı açarak 1 günlüğüne kapılarını kapattı. Bazı kulüpler tamamen kapanırken, bazı eğlence mekanları da kısık sesle müzik çaldı. Konseri olan kulüpler ise konserlerini iptal etti.

"MİLLETİMİZ AĞLARKEN BİZ EĞLENEMEYİZ"

Gümbet Barlar sokağında bulunan bir kulüp kapısına "Terörü lanetliyoruz" pankartı açan Erkan Sayer, "Ülkemizde yaşanan bu kötü olayı kınıyoruz. Menfur saldırıda ölen şehit düşen insanlara Allah'tan rahmet, yaralananlara acil şifalar diliyorum. Bugün dükkanımızı açmıyoruz. Kendimize ve ülkemize saygımızdan dolayı bugün kapalıyız. Türkiye'nin başı sağ olsun. Gelen müşterilerimize ise bütün ülke yas halindeyken, biz eğlenemeyiz biz eğlence satıyoruz insanlara ama bugün biz yas tutuyoruz. Müşterilerimizde bunu tatlı bir dille anlatacağız. Ülkemiz yastayken biz burada milletimiz ağlarken biz gülemeyiz bu yüzden dükkanımızı kapattık" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber