Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
06:52 Benzin yüklü tanker kaza yaptı: Patlama riskine karşı D-130 Karayolu trafiğ...05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...
Yerel 29 Mart 2023 - 14:38 Yorum: 0

Bodrum’da yüzlerce kişi iftarda buluştu

Bodrum Belediyesi'nin iftar programları sürerken Karaova, Mumcular, Gölbaşı ve Gökpınar Mahallelerinden yüzlerce kişi iftarı birlikte açtı.

Bodrum’da yüzlerce kişi iftarda buluştu

Bodrum Belediyesi'nin iftar programları sürerken Karaova, Mumcular, Gölbaşı ve Gökpınar Mahallelerinden yüzlerce kişi iftarı birlikte açtı.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, meclis üyeleri, mahalle muhtarları, birim amirleri ile Karaova, Mumcular, Gölbaşı ve Gökpınar mahalle sakinlerinin katıldığı iftar yemeği programı, Mumcular Pazar Yeri'nde gerçekleştirildi.

Bodrum Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen, Ramazan Ayı boyunca sürecek olan iftar programının ilki Cevat Şakir Mahallesi'nde yapıldı. Sırasıyla Bitez, Yahşi-Müsgebi, Çiftlik, Kumbahçe ve Kızılağaç mahallelerinde gerçekleştirilen iftar programları Karaova, Mumcular, Gölbaşı ve Gökpınar mahallelerinde devam etti.

28 Mart Salı günü Mumcular'da düzenlenen iftar programı, yoğun bir katılımla gerçekleşirken Başkan Aras ve beraberindekiler vatandaşlara yemek dağıtımı yaptı.

Hacivat-Karagöz gösterisi ile renklenen iftar programının ardından vatandaşlarla bir süre daha sohbet eden Başkan Aras, "Ülkemiz zor zamanlardan geçiyor. Yaşadığımız büyük afet sonrası Bodrumlular olarak bölgede yaşayan afetzedelerimize destek olduk. Burada kurduğumuz iftar sofraları, sizlerin desteğiyle şu anda Hatay'da, Malatya'da da kuruluyor. Allah hepinizden razı olsun. Hepinize davetimize icabet ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Bu güzel Ramazan akşamını beraber paylaştık. Herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber