Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 26 Kasım 2022 - 22:58 Yorum: 0

Boluspor - Sakaryaspor maçının ardından

Spor Toto 1. Lig'in 15. haftasında Boluspor, sahasında ağırladığı Sakaryaspor'u 1-0'lık skorla mağlup etti.

Boluspor - Sakaryaspor maçının ardından

Spor Toto 1. Lig'in 15. haftasında Boluspor, sahasında ağırladığı Sakaryaspor'u 1-0'lık skorla mağlup etti. Maçın ardından takımların teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.

Spor Toto 1. Lig'in 15. haftasında Boluspor, Sakaryaspor'u konuk etti. Mücadele ev sahibi ekibin 1-0'lık üstünlüğü ile tamamlandı. Müsabakanın ardından 2 takımın teknik direktörleri maç hakkında değerlendirmelerde bulundu.

İyi bir oyunla galibiyet almanın sevindirici olduğunu belirten Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, "Öncelikle takımımızı tebrik ediyorum. Yine iyi bir oyunla gol yemeden tek farklı galibiyet bizim adımıza çok sevindirici. Hamlelerimizden sonra gelen bir golden sonra kazanmak sevindirici. Böyle soğuk bir havada içimizi ısıttılar. Skordan daha çok oynanan oyun bizi mutlu ediyor. Geçen hafta deplasmanda da aynı oyunu oynadık ama skora yansıtamadık. Bu sefer yansıttık. Biraz zorlanıyoruz, bu gerçek ama bununda üstesinden geleceğiz. Neticesinde kazanmak önemliydi" dedi.

"Kazansaydık daha iyi konuma gelebilirdik"

Sakaryaspor Teknik Direktörü Serkan Özbalta ise, "4 puan üzerine bu müsabakaya geldik. Birkaç haftadır tekrarlıyorum, takım savunmasını daha düzenli hale getirmeye çalışıyoruz. Çok mesafe kat ettik, oyuncuların tepkisi olumlu yönde seyrediyor. Buraya gelirken önceki sonuçlardan sonra takıma kazanma alışkanlığını aşılamak isteyerek geldik. Bu ligde her puanın değeri vardır, bugün arzuladığımız kazanmaktı kazansaydık daha iyi konuma gelebilirdik. Artem'in yanına Kaiyne'yi de alarak top bizdeyken etkili olmayı hedefledik. Olumsuz skorlar alan Sakaryaspor'un bu performansını değiştirmek istiyorduk ama bugün berabere bitseydi, son bölüm için diyorum, bizim için çok daha iyi olacaktı. Çalışmaya devam edeceğiz, önümüzde 3 maç var, alabileceğimiz maksimum puanı almayı hedefliyoruz. Sakaryaspor'u hak ettiği, insanların özlemle beklediği yere götürmeye çalışacağız" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber