Amasya’nın doğal güzelliğiyle ünlü Boraboy Gölü’nde yağan karla kartpostallık manzaralar ortaya çıktı. Amasya Valisi Önder Bakan, etrafı karla kaplanan gölün fotoğraflarını sosyal medya hesabından ‘doğa harikası’ notuyla paylaştı.
Amasya’nın Taşova ilçesine bağlı Boraboy köyündeki Boraboy Gölü Tabiat Parkı’nı çevreleyen ağaçlar, göl etrafındaki yürüyüş yolları ve iskeleler karla kaplandı.
Günübirlik ya da konaklamak için gelen tatilciler göl çevresinde yürüyüş yapıp manzarayı fotoğrafladı.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.