Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 31 Mart 2023 - 10:23 Yorum: 0

Boston Celtics, lider Milwaukee’yi farklı yendi

NBA'de Doğu Konferansı ikincisi Boston Celtics, deplasmanda lider Milwaukee Bucks'ı 140-99'luk skorla yendi.

Boston Celtics, lider Milwaukee’yi farklı yendi

NBA'de Doğu Konferansı ikincisi Boston Celtics, deplasmanda lider Milwaukee Bucks'ı 140-99'luk skorla yendi. Boston'da Jayson Tatum 40 sayı ve 8 ribaund ile mücadele etti.

NBA'de normal sezon heyecanı 2 müsabaka ile devam etti. Doğu Konferansı'nda ilk 2 sırada bulunan ve play-off'ları garantileyen Milwaukee Bucks ile Boston Celtics, Fiserv Forum'da karşı karşıya geldi. Konferans ikincisi Boston Celtics, konuk olduğu lider Milwaukee Bucks'ı 140-99'luk skorla mağlup etti ve galibiyet sayısını 53'e çıkardı. Boston'da Jayson Tatum 40 sayı ve 8 ribaund, Jaylen Brown 30 sayı ve 5 asist, Al Harford ve Malcolm Brogdon da 14'er sayıyla mücadele etti. Konuk ekipte Jayson Tatum ve Jaylen Brown, Kobe Bryant ve Shaquille O'Neal ikilisinden (2002-03) sonra bir sezonda 10 kez 30 sayı atan ilk ikili oldu. Bu sezonki 22. yenilgisini yaşayan Milwaukee'de ise Giannis Antetokounmpo'nun 24 sayı ve 7 ribaundu, Bobby Portis'in de 12 sayı ve 10 ribaundluk performansı yeterli olmadı.

New Orleans, Denver'ı mağlup ederek play-off yolunda önemli bir galibiyet aldı

Günün diğer karşılaşmasında ise Batı Konferansı'nda 7. sırada bulunan New Orleans Pelicans, deplasmanda konferans lideri Denver Nuggets'ı 107-88'lik skorla yenerek galibiyet sayısını 39'a yükseltti ve play-off şansını sürdürdü. New Orleans'da Brandon Ingram 31 sayı, 11 ribaund ve 10 asistle triple-double yaparken, Jonas Valanciunas da 15 sayı ve 12 ribaund ile double-double performansına imza attı. Toplamda 25. mağlubiyetini alan lider Denver'da ise Jamal Murray 21, Bruce Brown 19 ve Aaron Gordon da 11 sayıyla oynadı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber