Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
15:07 Başkan Ünlü, “Tüm emekçilerimize gösterdikleri çaba için yürekten teşekkür...15:05 Merkez Bankası Başkanı Karahan: “Yılsonu enflasyon beklentilerinin halen ta...15:04 Kütahyalı asker, 2 yıldır devam eden hayat mücadelesini kaybederek şehit ol...15:03 Netanyahu: "Anlaşma olsun ya da olmasın Refah’a karadan gireceğiz"15:03 İsrail polisi, Kudüs’te Türk vatandaşını öldürdü15:02 Osmaniye’de yeşil sahada evlilik teklifi15:01 Şampiyon yüzücü, Edirne’ye altın madalyayla döndü15:00 Eğitim-Bir-Sen’den Ankara’da öğrencisi tarafından bıçaklanan öğretmen için...14:58 Döner Avrupa ile kültürel bütünleşmenin simgesi oldu14:58 İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan Eyüpsultan Belediyesi’ne ziyaret14:57 Yıldırım düşen ahırda 7 inek telef oldu14:57 Abdullah Avcı: “Trabzonspor her zaman yarışmak zorundadır”14:57 İsrafa dikkat çekmek isteyen İtalyan ve Ürdünlü gençler artık malzemelerle...14:56 CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek, Kilisliler ile bir araya geldi14:54 Tramvaya binmek için karşıya geçtiği sırada otomobilin çarptığı Erva, topra...14:53 Kayseri’de 4 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi: 1 gözaltı14:53 Van’da yayla sezonu başladı: Besiciler ile çobanların sıkı pazarlığı başlad...14:53 Minik Cansu’nun İstiklal Marşı sevgisi14:53 İstanbul Digital Art Festival’e geri sayım başladı14:52 Online eğitim esnasında fenalaşan 22 yaşındaki fizik öğrencisi hayatını kay...
Ekonomi 22 Kasım 2019 - 17:43 Yorum: 0

Boyner ’Şahane Cuma’ ile etiketleri yüzde 60’a kadar indirdi

Dünyaca ünlü markaların, Türkiye'nin sevilen markalarının ve Boyner özel markalarının sezon trendlerini yansıtan milyonlarca ürününü tüketicilerle...

Boyner ’Şahane Cuma’ ile etiketleri yüzde 60’a kadar indirdi

Şahane Cuma'da yüzlerce çeşit üründe dev indirimler yapılıyor.

Dünyaca ünlü markaların, Türkiye'nin sevilen markalarının ve Boyner özel markalarının sezon trendlerini yansıtan milyonlarca ürününü tüketicilerle buluşturan Boyner, "Şahane Cuma" kampanyası ile kış sezonu alışverişinde avantajlar sunuyor. Milyonlarca üründe net yüzde 60, yüzde 50 ve yüzde 40 indirimlerin uygulanacağı "Şahane Cuma" kampanyası, 22 Kasım -1 Aralık tarihlerinde Boyner mağazalarında ve boyner.com.tr'de tüketiciler ile buluşuyor.

Kadın giyimden erkek giyime, çocuk giyimden aktif spor ve ev koleksiyonlarına uzanan seçili milyonlarca üründe ve yüzlerce markada indirimli fiyatlar tüketicileri bekliyor. Tüketiciler 1 Aralık'a kadar devam edecek "Şahane Cuma" etkisi sayesinde kış sezonunda ihtiyaç duydukları giysileri uygun fiyatlarla ve avantajlı ödeme şekilleriyle almanın keyfini yaşayacak. Ayrıca "Şahane Cuma', yeni yıla geri sayım başlamışken yılbaşı alışverişini de en uygun koşullarda yapmaya yardımcı olacak. Kış alışverişinin vazgeçilmez parçalarını oluşturan farklı kesim ve kumaşlardaki paltolardan kabanlara, botlardan çizmelere, atkılardan kazaklara, eldivenlerden kaşkollara kadar sayısız ürün avantajlı fiyatları ile tüketicilerle buluşacak.

Boyner ’Şahane Cuma’ ile etiketleri yüzde 60’a kadar indirdi

Boyner ’Şahane Cuma’ ile etiketleri yüzde 60’a kadar indirdi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber