Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 06 Haziran 2022 - 23:28 Yorum: 0

Bozuk yollara belediye eli değiyor

Düzce Belediyesi kentin dört bir yanında başlattığı asfalt çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

Bozuk yollara belediye eli değiyor

Düzce Belediyesi kentin dört bir yanında başlattığı asfalt çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Servet Bucurgat caddesinde başlatılan asfalt kazıma çalışmaları Bolu caddesine taşındı.

Düzce'nin kuzey ve doğu girişlerinde bozuk olan yollar yeniden asfaltlanmaya hazırlanıyor. Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Mayıs ayının gelmesiyle birlikte şehir genelinde asfalt serim ve yama çalışmalarında atağa kalktı. Kentin dört bir yanında daha önceden tespit edilen bozulan yolları asfalt ile yama yapan ekipler, önemli caddelerde de yeni asfalt serim çalışmalarına başladı.

Sancaklar-Çamköy arasındaki en önemli bağlantı yollarından biri olan Servet Bucurgat caddesinde asfaltı kazıyan ve son olarak da yolun asfalt serimine hazır olması için yola alt katman yapılıyor. Kazıma işlemlerini bitiren ekipler, Düzce'nin doğu girişi olan Bolu caddesinde asfalt kazıma çalışmalarına başladı.

Adliye, İl Emniyet Müdürlüğü, Düzce Belediyesi Kültür Merkezi, İl Özel İdare Hizmet Binası ve birçok okul ve konutun bulunduğu şehrin en işlek caddelerinden olan Bolu Caddesi de asfaltla kaplanacak.

Peyder pey asfaltlamayı yapacak olan Fen İşleri Müdürlüğü, Düzce'de asfaltlanmamış yol bırakmayacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber