Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Kasım 2014 - 14:18 Yorum: 0

Bozüyük'te kuyumculara hırsızlık uyarısı

BİLECİK (AA) - Bozüyük ilçesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, kuyumcuları hırsızlık konusunda uyardı.Kentteki bir kuyumcuda hırsızlık olayının...

Bozüyük'te kuyumculara hırsızlık uyarısı

BİLECİK (AA) - Bozüyük ilçesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, kuyumcuları hırsızlık konusunda uyardı.

Kentteki bir kuyumcuda hırsızlık olayının yaşanmasının ardından kuyumcuları ziyaret eden polis ekipleri, satış esnasında birden fazla görevli bulundurulması ve tabladaki ziynet eşyalarının, müşteri çıktıktan sonra kontrol edilmesi gerektiğini bildirdi.

Yabancı plakalı araçlar ile kuyumcuya gelen kişilere dikkat edilmesi, kamera ve alarm sisteminin faal durumda bulunmasının önemli olduğunu belirten ekipler, şüpheli şahısların oyalanarak "155 Polis İmdat" hattına bildirilmesi ve alarma basılması uyarısında bulundu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber