Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 16 Mart 2023 - 17:13 Yorum: 0

Bozüyük’te Ramazan davulcuları göreve hazır

Bozüyük'te on bir ayın sultanı Ramazan ayı boyunca vatandaşları sahura kaldıracak olan davulcular belirlendi.

Bozüyük’te Ramazan davulcuları göreve hazır

Bozüyük'te on bir ayın sultanı Ramazan ayı boyunca vatandaşları sahura kaldıracak olan davulcular belirlendi.

Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Ali Şahinoğlu mahalle muhtarları ve mahallelerde görev alacak davulcular ile bir araya geldi. Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi'nde yapılan toplantıda hünerlerini sergileyen davulcular Ramazan ayı boyunca söyleyecekleri manilerden örnekler vererek davul çaldı. Toplantıda ayrıca davulculara uymaları gereken kurallar bildirilerek 10 mahallede görev alacak davulcuların mahallelerdeki görev dağılımı yapıldı. Ramazan davulcularından özellikle üzerinde davulcuların isim ve soy isimleri ile görevlendirildikleri mahallelerin adının yazılı olduğu Belediye tarafından verilecek kimlik kartı ile dolaşmaları istendi.

Ramazan ayının vazgeçilmez sembollerinden olan davulcular ise görev alacakları mahallelerde söyleyecekleri çeşitli maniler ile bu ayın ruhunu yansıtacak ve gelenekleri yaşatacak şekilde çalışacaklarını dile getirdiler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber