Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Kültür 27 Şubat 2022 - 09:58 Yorum: 0

Bozüyük’te "Türk Sanat Müziği Fasıl" programı düzenlendi

Bilecik Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Ali Şahinoğlu, Türk Sanat Müziği Fasıl programına katıldı.

Bozüyük’te 'Türk Sanat Müziği Fasıl' programı düzenlendi

Bilecik Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Ali Şahinoğlu, Türk Sanat Müziği Fasıl programına katıldı.

Fasıl programına Bozüyük Belediyesi Türk Sanat Müziği Koro Şefi Murat Küçük ve Türk Halk Müziği Koro Şefi Mehmet Uysal'ın yanı sıra Türk Sanat Müziği icracıları ve akademisyenleri Emre Küçükgök, Hakan Kılınçarslan ve Orhan Eryılmaz katıldı. Birbirinden güzel eserlerin seslendirildiği gecenin sonunda konuşan Başkan Yardımcısı Ali Şahinoğlu, Bozüyük Belediyesi olarak sanatın ve sanatçıların gelişmesi için ellerinden gelen desteği verdiklerini belirterek, "Belediye Başkanımız Mehmet Talat Bakkalcıoğlu sanatçılarımızın her zaman yanındadır ve destekçileridir. Başkanımızın da söylediği gibi "Sahneler siyasetçilerin nutuk attıkları yerler değil, sanatın en güzel örneklerinin sanatçılar tarafından icra edildiği platformlardır" dedi.

Başkan Yardımcısı Şahinoğlu, geceye katılanlara ve programın hazırlanmasında emeği geçenlere de teşekkür etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber